Press "Enter" to skip to content

Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Fecioara Maria. Este auzită în Împărăţia Cerurilor dacă este rostită de Adormirea Maicii Domnului

Cea mai puternică rugăciune din lume este cea îndreptată către Maica Domnului. De sărbătoarea cu cruce roşie Adormirea Maicii Domnului, creştinii ortodocşi pot rosti cea mai puternică rugăciune către Sfânta Fecioară Maria, despre care se spune că este făcătoare de minuni.

Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului are o semnificație aparte, iar cei care doresc să fie binecuvântați de către Maica Domnului, trebuie să rostească rugăciunea de Sfânta Maria Mare, închinată Fecioarei Maria. 

Rugăciune făcătoare de minuni către Sfânta Fecioară Maria

De sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, creştinii pot rosti cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Fecioara Maria.

”O, Preacurată Maică a Domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Înalță rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu și Fiul tău, ca să fie milostiv nedreptăților noastre. Să adauge harul Său tuturor celor ce cinstesc preacinstit numele tău și cu credință și cu dragoste se închină făcătoarei de minuni icoanei tale.

Că nu suntem vrednici să fim miluiți de Dânsul și pentru aceasta năzuim la tine, că ești acoperitoarea noastră și grabnică ajutătoare.

Așa, Doamnă preasfântă, milostivește-te asupra noastră și asupra neputinciosului tău popor.

Pe cei rătăciți povățuiește-i pe calea cea bună, pe cei bătrâni îi sprijinește, pe prunci îi păzește și pe noi, pe toți, ne apără și ne ocrotește cu milostivirea ta.

Pe toți, scoate-ne din adâncul păcatului și ne luminează ochii inimii noastre spre căutarea mântuirii. Milostivă fii nouă aici, în această viață, iar la înfricoșătoarea judecată să te rogi pentru noi către Fiul tău și Dumnezeul nostru.

Că tu, Doamnă, ești slava celor cerești și nădejdea pământenilor. Tu ești, după Dumnezeu, nădejdea și apărătoarea noastră, a tuturor celor ce ne rugăm ție cu credință.

Deci ne rugăm ție, Atotputernică ajutătoarea noastră, și ție ne predăm pe noi înșine, unul pe altul și toată viața noastră, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!”

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page