Press "Enter" to skip to content

Ceaiul benefic pentru mai multe probleme de sănătate. Ce spune Lidia Fecioru despre această băutură: „Cât de important este…”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bioenergoterapeuta Lidia Fecioru oferă diverse tratamente naturale și sfaturi pentru diferite probleme de sănătate. Ei bine, de această dată, specialista a vorbit despre un ceai care este benefic pentru mai multe probleme de sănătate. Iată ce sfaturi a oferit bioenergoterapeuta!

  • Lidia Fecioru, despre ceaiul benefic pentru mai multe probleme de sănătate
  • Ce sfaturi a oferit bioenergoterapeuta

Pentru Antena 3 CNNbioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit despre ceaiul benefic pentru mai multe probleme de sănătate. Iată ce recomandări a făcut specialista, dar și ce sfaturi a oferit aceasta!

Lidia Fecioru, despre ceaiul benefic pentru mai multe probleme de sănătate

Ceaiul benefic pentru mai multe probleme de sănătate este cel de mușețel. Bioenergoterapeuta a mărturisit că din floarea de mușețel se poate face ulei, ceai sau unguent, care sunt extrem de benefice pentru sănătatea organismului uman.

Spre exemplu, ceaiul de mușețel este bun pentru pielea care este iritată, pentru stomac, pentru ochi sau pentru digestie. Potrivit specialistei, acest ceai este antibacterian și poate curăța foarte bine bronșiile.

„Pentru că tot suntem în perioada de strâns muşeţelul, e bine să ştim cât de important este el. Din muşeţel se poate face şi unguent, şi ceai, şi ulei, care ne ajută la sănătate. Ceaiul de muşeţel e bun pentru o piele iritată, pentru ochi, pentru stomac, pentru digestie. De asemenea, muşeţelul este antibacterian şi ajută şi la curăţarea bronşiilor. Mai ales pentru probleme de digestie apărute vara, ceaiul de muşeţel este minunat”, a explicat specialista.

Ceaiul de mușețel este bun pentru insomnie, dar și pentru calmarea arsurilor solare. Tot ce trebuie să faci este să fierbi câteva plicuri de ceai de mușețel, după care să le lași să se răcească puțin la frigider. Pune plicurile de ceai pe arsurile solare, deoarece mușețelul ajută la reducerea inflamațiilor și a senzației de usturime.

La ce este bun uleiul de mușețel

Mai mult decât atât, Lidia Fecioru a vorbit și despre uleiul de mușețel. Conform bioenergoterapeutei, acest tip de ulei esențial este foarte bun pentru organismul uman și ar trebui folosit mai des.

„Uleiul de muşeţel este o minune pentru organism. Aşa că nu uitaţi să strângeţi florile de muşeţel pentru că este perioada lui”, a declarat bioenergoterapeuta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page