Press "Enter" to skip to content

Cei 13 soldați de pe Insula Şerpilor sunt în viață. Militarii ucraineni au fost luați prizonieri: ”Ne aşteptăm fraţii cu tot sufletul”

Este oficial! Militarii ucraineni de pe Insula Şerpilor sunt în viaţă! În realitate, cei 13 soldați de pe Insula Șerpilor au fost luați prizonieri. Anunțul oficial a fost făcut cu puțin timp în urmă, de către Forţele Navale din Ucraina. Forţele ruse au capturat și o navă ucraineană civilă.

  • Militarii ucraineni sunt vii
  • S-a spus că ar fi fost uciși
  • Ce s-a întâmplat, de fapt, pe Insula Șerpilor

Răsturnare de situație în Insula Șerpilor. Grănicerii ucraineni sunt, de fapt, vii, potrivit primelor informații transmise de către Foțele Navale din Ucraina. Cei 13 soldați nu au fost uciși de ruși, în realitate.

Cei 13 soldați de pe Insula Şerpilor sunt în viață

Insula Şerpilor a fost cucerită de armata rusă chiar în ziua în care Vladimir Putin a declarat război Rusiei, pe data de 24 februarie 2022.

Reprezentanţii Forţelor Armate Ucrainene au transmis și un mesaj, prin care au lămurit situația, după ce s-a demonstrat că cei 13 soldați au fost luaţi prizonieri de către ruşii lui Vladimir Putin.

Suntem foarte bucuroşi să aflăm că fraţii noştri sunt vii şi bine. Propaganda rusă încearcă să transmită că autorităţile ucrainene au uitat şi şi-au îngropat semenii.

Cerem Rusiei eliberarea imediată a cetăţenilor ucraineni luaţi prizonieri. Marinarii ucraineni au reuşit, cu mult curaj, să respingă de două ori atacurile invadatorilor ruşi, însă nu au putut continua protecţia insulei.

La rândul lor, invadatorii au uitat să raporteze că au distrus complet infrastructura insulei. În consecinţă, comunicarea cu Insula Şerpilor a fost întreruptă.

Încercările repetate de a contacta militarii ucraineni şi de a afla informaţii despre ei au fost inutile. Bombardamentul permanent din partea navelor de război, dar şi a aviaţiei Federaţiei Ruse nu a permis ajutarea militarilor ucraineni

Vrem să adăugăm că inamicul a demonstrat că nu există credinţă şi adevăr în faptele şi cuvintele sale.

Ne aşteptăm fraţii cu tot sufletul!”, este postarea publicată pe Facebook de către reprezentanţii Forţelor Armate Ucrainene.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page