Press "Enter" to skip to content

Celentano din Las Fierbinți, un actor bine plătit. Ce bolid conduce celebrul personaj

Las Fierbinți este unul dintre cele mai iubite seriale de comedie din România. Producția aduce zâmbetul pe chipurile românilor de ani buni și se bucură de mare succes. Actorii au reușit să îi cucerească pe cei de acasă și printre cei mi îndrăgiți se numără Celentano, pe numele lui real Adrian Văncică.

Ce mașină conduce Adrian Văncică

Serialul „Las Fierbinți”, unul dintre cele mai iubite și mai vizionate din România, se poate lăuda cu cei mai buni actori, care interpretează perfect personajele. Toată lumea îl știe pe Celentano din Las Fierbinți, unul dintre cele mai reprezentative personaje.

Deși despre actori se știe că nu ar avea salarii deloc mari, se pare că lui Adrian Văncică nu îi merge deloc rău. Conform surselor apropiate acestuia, el este plătit cel mai bine din toată echipa de actori și lunar are parte de venituri substanțiale.

Aflăm de la colegii lui că este mai mult decât actor în cadrul serialului. Adrian Vancică este și scenaristul anumitor episoade, motiv pentru care primește nici mai mult nici mai puțin de 1.500 de euro pe un episod filmat.

În plus, mai este implicat și în alte proiecte importante, de unde mai primește sume frumoase. În 2014, el conducea un VW Passat, iar acum merge la volanul unui Mercedes nou.

Cine este soția lui Celentano

Dacă pe Adrian Văncică îl cunoaște o țară întreagă, puțini știu, însă, cine este soția lui. Mereu a fost rezervat în ceea ce privește familia și a încercat să țină departe de el ochii lumii, preferând să trăiască în liniște reușitele sale.

Soția actorului are o meserie destul de dificilă, după cum a declarat actorul. De multe ori, acesta a explicat că nu îi place să vorbească despre meseria Elenei, pentru că este una extrem de grea, care o solicită și îi dă multe bătăi de cap. Totuși, ei îi place ceea ce face și se descurcă foarte bine.

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul ‘Scurtcircuit’, unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu”, a declarat actorul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page