Press "Enter" to skip to content

Cenușăreasa zodiacului, femeia pe care o așteaptă un destin măreț

Toată lumea cunoaște povestea incredibilă a Cenușăresei, o fată chinuită de mama și de surorile ei vitrege, dar căreia norocul îi surâde în cele din urmă. Nu întotdeauna astfel de povești rămân în foile unei cărți, ci se întâlnesc și în realitate. Poate că pare greu de crezut, dar Cenușăreasa trăiește printre noi și poate fi recunoscută după semnul zodiacal sub influența căruia s-a născut.

Iată care este Cenușăreasa zodiacului și cu ce se deosebește ea de celelalte femei!

Cenușăreasa horoscopului: prezent umil, viitor strălucit

Nativa care este considerată Cenușăreasa horoscopului este o fire muncitoare, modestă și liniștită. Ea nu se plânge niciodată de activitățile pe care le are de îndeplinit, ci își adună toate puterile și termină totul cu brio. Dar crezi că este apreciată cu adevărat? Nu chiar! De cele mai multe ori, ea are parte de multe piedici din partea celor din jurul ei, care nu știu cum să o denigreze mai mult.

Ești curioasă să afli ce nativă a zodiacului trece prin atât de multe provocări în viață? Ei bine, Cenușăreasa zodiacului se ascunde printre primele simboluri astrologice, mai precis în zodia Taurului. Determinată, curajoasă, dar simplă în esență, femeia acestei zodii își vede mereu de treaba ei, chiar dacă cei din jur o calcă deseori pe coadă. Nativa preferă să se concentreze mai mult pe viața ei și mai puțin pe ceea ce spun ceilalți, deși nu îi iese întotdeauna ceea ce își propune.

Cu toate că femeia Taur pare o fire puternică la exterior, latura sensibilității ocupă mult loc în sufletul ei. Ea se consumă mult pentru cei dragi și este în stare de orice pentru ca ei să fie fericiți. Lasă de multe ori de la ea doar pentru ca ei să aibă parte de împliniri. Ea este o persoană loială, de încredere și naturală, astfel că nu este de mirare de ce ceilalți apelează mereu la sprijinul ei, profitând deseori de bunătatea ei.

Calitățile pe care le are această nativă nu pot trece neobservate în rândul reprezentanților de sex opus. Spre invidia altor femei, ea atrage instantaneu atenția bărbaților prin gingășia și senzualitatea ei. Nici măcar cei mai mari prinți ai lumii nu ar rezista în fața farmecului ei, astfel că nu ar trebui să se mire dacă vreodată va avea un astfel de pretendent de seamă. Ar putea să ajungă rapid de la rolul de Cenușăreasă a zodiacului la cel de prințesă și chiar de regină mai târziu.

Caracteristicile pe care le posedă o transformă într-o femeie bună de pus pe rană. Chiar dacă are parte de suferință și de multe dezamăgiri în viață, femeia Taur, Cenușăreasa zodiacului, va fi recompensată de viață, în cele din urmă, cu evenimente la care acum nici măcar nu îndrăznește să spere.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page