Press "Enter" to skip to content

Chef Sorin Bontea, cea mai bună focaccia de post. Ai nevoie de 5 ingrediente pe care le ai deja în casă

Chef Sorin Bontea a preparat cea mai bună focaccia de post. Ai nevoie de 5 ingrediente pe care le ai deja în casă.

Chef Sorin Bontea nu stă cu mâinile în sân până va începe filmările pentru MasterChef România de la PRO TV. Între timp, celebrul bucătar își exersează măiestria în bucătăria de acasă. De această dată a preparat o focaccia delicioasă cu roșii și măsline. Ai nevoie doar de 5 ingrediente pe care sigur le ai în casă.

S-a executat o focaccia cu roșii și măsline

Ceea ce vă doresc și vouă!

600 gr faina

3 gr drojdie uscata

480ml apa

12 gr sare

30ml ulei masline

Sorin Bontea a postat rețeta pe rețelele de socializare, iar pozele vorbesc de la sine. Preparatul arată delicios și este și foarte ușor de făcut. Așa că nu stați pe gânduri și încercați această focaccia crocantă în bucătăria voastră. Cu siguranță musafirii și familia vor cere și a doua porție.

Sorin Bontea, rețetă de pască fără aluat

Mai sunt doar câteva zile până la Paște și acum e momentul să începeți să învățați să faceți toate preparatele pentru masa de sărbători.

Rețetă de pască fără aluat. Pasca e unul dintre deserturile preferate ale românilor de Paște. Chef Sorin Bontea a explicat cum se face, pas cu pas, rețeta de pască fără aluat.

„Am aici o pască fără aluat sau puteți să îi spuneți și cheescake românesc. Pentru această rețetă, am nevoie ca toate ingredientele să fie la temperatura camerei. Nu este o rețetă complicată”, a spus Sorin Bontea într-un clip video postat pe Youtube.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page