Press "Enter" to skip to content

Cine a câştigat America Express 2023. Cuplul-surpriză care a pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro

Reality show-ul de la Antena 1 a ajuns deja la cel de-al cincilea sezon, iar după patru ediții de Asia Express s-au schimbat nu doar regulile, ci şi peisajul, astfel că a apărut America Express.

Cine a câştigat America Express 2023. Deşi Antena 1 a difuzat doar câteva emisiuni din noul sezon, filmările pentru America Express tocmai s-au încheiat. Concurenții au pornit în marea aventură la sfârșitul lunii mai, iar acum, aproape două luni mai târziu, filmările s-au încheiat și toată lumea a revenit în țară.

În cursa finală s-au calificat trei cupluri: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Chef Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru. Conform Gândul, câștigătorii reality-show-ului sunt Nelu Cortea și Cătălin Bordea, buni prieteni de-o viață, de pe vremea când amândoi erau studenți la Actorie.

„Am lăsat opt kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, a scris Cătălin Bordea pe Instagram, după ce a revenit în România.

„Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a completat și Nelu Cortea, comedian și vlogger.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page