Press "Enter" to skip to content

Cine a câștigat Love Island România 2023. Cuplul care a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro

Primul sezon al emisiunii Love Island România și-a anunțat cei doi câștigători, care au plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro, dar și cu o dragoste adevărată.

Momentul așteptat de telespectatori a sosit. Alina Ceușan a rostit numele celor doi concurenți câștigători de la Love Island România 2023. În finală au ajuns doar trei cupluri.

Anne și Adrian, care au reușit să creeze o conexiune încă de când ea a ales să vină în casă ca bombshell. Adrian, un tulcean foartea romantic, a reușit să-i cucerească inima partenerei sale prin gesturile tandre și maturitatea de care a dat dovadă.

Denis și Alexia au demonstrat că iubirea se simte la fel de intens la orice vârstă. Cei doi tineri, de 21, respectiv 20 de ani, s-au cunoscut aproape de finalul Love Island, lucru care nu i-a împiedicat să își împărtășească sentimentele unul față de celălalt, iar asta i-a impresionat pe cei de acasă.

Denisa și Călin au fost un cuplu atipic. Denisa a ajuns foarte târziu în casa concurenților din Tenerife și, în ciuda întâlnirilor romantice și a jocurilor la care a participat alături de Călin, nu a putut forma alături de acesta un cuplu romantic. În schimb, cei doi au fost buni prieteni și s-au înțeles de minune, sperând ca la întoarcerea acasă să păstreze legătura.

Finala Love Island a fost una plină de încărcătură emoțională atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fiecare concurent a trebuit să scrie o scrisoare pentru partenerul său, pe care să i-o citească nu oricum, ci de față cu familiile lor. Acest moment a arătat și partea mai puțin văzută până acum a unora dintre concurenți.

Finaliștii au primit mesaje de susținere de la foștii concurenții, unii dintre ei fiind chiar uimiți de sprijinul primit, iar mai apoi au putut privi filmulețe cu parcursul lor în emisiune.

La final, Alina Ceușan a anunțat cuplul câștigător. Cei doi îndrăgostiți care au plecat acasă cu marele premiu sunt Anne și Adrian. Cei doi au primit de la prezentatoare două plicuri, unul cu dragostea, celălalt cu marele premiu de 50.000 de euro. Persoana care a ales plicul cu banii are posibilitatea de a pleca acasă cu toată suma sau de a împărți cu partenerul de cuplu. Anne nu a stat prea mult pe gânduri și a ales să plece acasă și cu banii, dar și cu iubitul ei Adrian.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page