Press "Enter" to skip to content

Cine a fost primul iubit al Andreei Marin. Incredibil ce meserie are

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră, care se bucură de mare succes pe toate planurile. S-a iubit de-a lungul timpului cu bărbați celebri, dar se pare că a avut și relații cu oameni care nu s-au aflat niciodată în lumina reflectoarelor. Pe unul dintre ei l-a cunoscut chiar în anii 90.

Andreea Marin s-a iubit cu un preot

Andreea Marin a avut relații cu bărbați cunoscuți și cu o mare influență, dar se pare că în tinerețe nu a fost la fel de pretențioasă și s-a îndrăgostit și de oameni de rând. Mai mult, chiar ea a fost cea care a făcut pasul cel mare pentru această relație.

Puțini cunosc faptul că Ștefan Bănică Jr. nu a fost primul iubit al Andreei Marin. Frumoasa prezentatoare a avut un alt partener înainte de a-l cunoaște pe artist, de care a fost foarte îndrăgostită. Avea doar 17 ani când a simțit primii fiori ai dragostei, fiind atrasă de un… viitor preot.

Bărbatul studia pe în orașul natal al vedetei, Roman, la Seminarul Teologic “Sfântul Gheorghe” și mai apoi a devenit profesor și preot. După ce a acesta a jucat într-o piesă de teatru, unde l-a interpretat pe Iisus, Andreea a rămas plăcut surprinsă de prestația lui și a decis să îl abordeze. De atunci, cei doi au avut o frumoasă poveste de iubire: se plimbau după fiecare repetiție și erau foarte îndrăgostiți.

Mi-amintesc că Andreea a fost teribil de im­pre­sionată de pres­taţia sce­­nică a lui Silviu, aşa că l-a abordat chiar după o reprezentaţie. Ie­şeau apoi mereu după re­petiţii, se plimbau prin parc, se ţineau de mână ca doi îndrăgostiţi, a dezvăluit un prieten apropiat bărbatului.

Silviu a redevenit profesor

După ce s-a aflat de idila lui cu Andreea Marin, acestuia i-a fost afectată cariera. Acesta era profesor și susținea un seminar de teologie, dar se pare că și-a pierdut locul de muncă după ce a fost făcută publică relația lui. Chiar el ar fi vorbit despre aventura lui cu fosta soție a lui Bănică.

După ani buni în care a activat doar în cadrul bisericii “Sf. Dumitru” din Huși, Silviu Maftei și-a reîndeplinit visul de a ajunge la catedră din nou. Astfel, în urmă cu câteva luni a fost acceptat din nou ca profesor în cadrul Colegiului Național “Cuza Vodă” din Huși.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page