Press "Enter" to skip to content

Cine este Anastasia, tânăra a cărei viață i-a fost curmată, după care a fost băgată într-un sac și aruncată într-o zonă mlăștinoasă. Femeia era la muncă pe timpul verii

Anastasia Patricia-Rubinska, o tânără din Wroclaw, plecase să muncească pe insula Kos din Grecia, pe timp de vară, și a fost dată dispărută.

Cinci zile mai târziu, Anastasia a fost găsită moartă și abandonată într-un sac din plastic.

Principalul suspect este un bărbat din Bangladesh, surprins pe camerele de supraveghere alături de tânăra de 27 de ani, în ultimele ei clipe de viață. 

Cine este Anastasia

„Acum vrem doar s-o înmormântăm cu demnitate, ne așteaptă cel mai dificil moment. Nici nu știu cum vom trece prin toate. Anastasia va fi înmormântată la Wrocław. Într-o zi, ne vom odihni în mormânt alături de ea.

A fost o fată atât de minunată. Știu că a plecat, că nu se va mai întoarce niciodată”, a mărturisit tatăl Anastasiei.

Anastasia avea doar 27 de ani și plecase acum câteva săptămâni în Grecia alături de Michael, iubitul ei.

Lucra la restaurantul unui hotel de cinci stele din stațiunea Marmari pe timp de vară și îi plăcea să călătorească și să lucreze alături de iubitul ei peste tot prin Europa.

„Duminică a fost ultima noastră conversație, cu o zi înainte ca ea să dispară. Se arsese la o mână, iar șeful i-a spus să se odihnească acasă trei zile. Nu mi-a fost niciodată frică de călătoriile ei, am crezut că dacă e cu Michael nu i se va întâmpla nimic rău. Eram liniștit”, a mai spus, printre lacrimi, tatăl Anastasiei.

Aruncată într-un sac de plastic, într-o zonă mlăștinoasă, inaccesibilă

Anastasia a fost văzută ultima dată pe 12 iunie. Michael lucra în acea zi, iar ea avea liber, așa că a decis să iasă cu prietenii ei. Noaptea târziu, tânăra l-a contactat pe iubitul ei pentru a-i spune că un prieten o va duce acasă cu motocicleta, deoarece a consumat prea mult alcool. O oră mai târziu, Anastasia i-a trimis iubitului ei locația în care se află, așteptând să o ia. Deși s-a dus la locul indicat, Michael nu a găsit-o pe partenera lui, așa că a apelat la poliție pentru a raporta dispariția iubitei lui. 

Căutările au început temeinic, inclusiv mama Anastasiei a venit cu o pereche de detectivi privați din Polonia pentru a-și căuta fiica în Grecia. Anchetatorii au reținut un bărbat din Bangladesh, în vârstă de 32 de ani, fiind ultimul care a văzut-o pe Anastasia în viață, conform imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Telefonul Anastasiei a fost găsit aproape de locuința suspectului, iar în apartament s-au găsit șuvițe de păr blond, o cămașă pătată de sânge și un bilet de avion spre Italia, cumpărat după dispariția victimei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page