Press "Enter" to skip to content

Cine este Anna, sotia frumoasa a lui Florin Piersic. A fost vazuta rar in public

Florin Piersic este unul dintre cei mai talentati actori din Romania. Are o cariera impresionanta in spate, dar sta bine si pe plan personal. Indragistul artist este casatorit cu Anna Torok, o aparitie foarte rara in spatiul public. In articolul de astazi, va prezentam detalii mai putin stiute despre sotia lui Florin Piersic.

De-a lungul vietii sale, Florin Piersic a avut mai multe casnicii, dar marea dragoste a fost Anna Torok. Actorul s-a casatorit pentru prima data cu Tatiana Iekel. Povestea lor de dragoste a inceput la Paris, in anul 1958, iar dupa doi ani de relatie s-au casatorit.

Mariajul lor s-a sfarsit in 1974, iar din rodul iubirii lor a rezultat Florin Piersic Jr. La scurt timp dupa separare, Florin Piersic si-a gasit fericirea in bratele Otiliei Barbath. Relatia nu a rezistat prea mult, pentru ca Otilia l-a prins pe indragitul artist cu o studenta la Teatru pe nume Gabriela Vlad. Urmatoarea relatie a fost cu actrita de origine maghiara Anna Szeles.

S-au casatorit in anul 1975, iar un an mai tarziu s-a nascut baietelul lor, Daniel. Au divortat in 1985, iar actrita s-a mutat atunci in Ungaria cu copilul lor. S-a impacat apoi pentru o scurta perioada cu Gabriela Vlad, apoi a avut o relatie cu Angela Similea, dar povestea lor de dragoste s-a terminat cand artista s-a intors in bratele lui Victor Surdu.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură’ în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere(…) Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, a povestit actorul Florin Piersic.

Se pare ca marea dragoste a lui Florin Piersic a fost actuala sa sotie, Anna Torok, de meserie contabil. Cei doi s-au cunoscut intr-un avion, in 1986.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page