Press "Enter" to skip to content

Cine este bărbatul care a avut curajul să divorțeze de fiica cea mică a lui Vladimir Putin. Ce pedeapsă cruntă a primit acesta. VIDEO

Katerina Tikhonova este pretinsă a fi fiica cea mică a lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin este destul de rezervat în ceea ce privește viața sa personală. De aceea, acest lucru nu a fost niciodată confirmat oficial. Kremlinul s-a asigurat că Katerina este ținută departe de ochii publicului și folosește numele de familie „Tikhonova”. Acesta ar fi este numele bunicii ei materne. În ciuda eforturilor din partea Kremlinului, unul dintre colegii ei a dezvăluit în 2017 că ea este fiica președintelui rus.

Kirill Shamalov, în vârstă de 35 de ani, este un miliardar rus. Bărbatul și-a strâns averea în trei ani și s-a estimat că are o valoare de peste 1,3 miliarde de dolari. Creșterea averii sale a fost acreditată prin legătura sa personală cu președintele rus. Se spune că acest lucru s-ar datora tatăl său care este un vechi prieten al lui Putin . Calea spre o viață lipsită de griji i -a fost deschisă atunci când se spune că s-a căsătorit cu Katerina într-o ceremonie secretă ce a avut loc la Sankt Petersburg. Toți invitații au jurat că vor păstra secretul și încă nu a fost confirmat că nunta a avut loc vreodată.  

@official_dana73 #official_dana ♬ sunet original – Daniela Frank Official

Cu toate acestea,. se pare că ,cuplul s-a despărțit. Se zvonește că Shamalov ar fi implicat într-o relație cu Zhanna Volkova, care a fost căsătorită anterior cu un oficial al orașului Moscova.

După despărțire, bărbatul și-a pierdut o mare parte din avere

În urma despărțirii, ca o coincidență oarecum ciudată, Shamalov și-a pierdut brusc aproape jumătate din avere. Surse anonime au susținut că a fost forțat să renunțe la stocurile din gigantul gazier și petrochimic, Sibur, pierzând o parte semnificativă din activele sale, dar acest lucru a fost negat de surse apropiate lui Shamalov. Averea sa diminuată îl dezlipește de statutul său de miliardar, deși averea sa este încă estimată la aproximativ 800 de milioane de dolari.  

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page