Press "Enter" to skip to content

Cine este bărbatul care i-a frânt inima Mirelei Vaida. Care au fost motivele care au dus la despărțirea de iubitul ei

Nu foarte multe persoane își aduc aminte despre primele apariții ale Mirelei Vaida. Aceasta a avut o relație care i-a frânt inima. Prezentatoarea TV a reușit să treacă peste și să își găsească fericirea alături de Alexandru Vaida, cel care i-a devenit și soț.

Foarte puțină lume își mai aduce aminte de începuturile Mirelei Vaida și de marea iubire din tinerețea ei. La momentul respectiv, aceasta era cântăreață și nu cunoscuse încă celebritatea. Ea avea doar 20 de ani și pășea timid în lumea showbiz-ului. Chiar la acel moment, Mirela Vaida cunoștea și iubirea pentru prima oară, dar și suferința despărțirii.

În anul 2002, prezentatoarea TV se iubea cu Claudiu Popescu, cel care a pus bazele trupei No-Name. Bărbatul se bucura de celebritate la momentul respectiv, iar Mirela Vaida era focusată pe a-și construi, la rândul ei, cariera în industria muzicală. Aceștia făceau mereu prezența la concursuri și festivaluri, iar impresia generală era că sunt un cuplu extrem de potrivit. Din exterior, lucrurile păreau perfecte.

Mirela Vaida a reușit la un moment dat să căștige un concurs muzical, iar în urma acestui succes, a ajuns membră a unei trupe de fete numite Ho-Ra. Cariera ei începea ușor, ușor să prindă contur, însă lucrurile au început să se strice în plan personal. Nu sunt cunoscute exact motivele, însă în anul 2003 s-a produs ruptura dintre ea și Claudiu Popescu, iar actuala prezentatoare TV a reintrat „pe piața femeilor” singure.

Cu cine a ajuns până la urmă Mirela Vaida

După relația eșuată, prezentatoarea TV s-a căsătorit cu Alexandru Vaida, în anul 2009. Cei doi au trei copii: Carla (6 ani), Vladimir (5 ani) și Tudor (4 ani). Soțul ei nu este o persoană publică, fiind director comercial la o firmă din Sibiu.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană publică, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş, şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui”, spunea Mirela Vaida.

În urmă cu ani buni, cântăreața spunea că soțul său nu i-a cerut mâna la Paris sau în Dubai, ci la Unirii, în mașină, cât așteptau la semafor. Nu le-a luat nici măcar o oră să pună și detaliile nunții la punct.

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot, La Unirii- la fântâni. E de bun augur!”, povestea prezentatoarea TV.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page