Press "Enter" to skip to content

Cine este, de fapt, sotia lui Daniel Buzdugan. Ce meserie are Monica

Toata lumea il stie pe Daniel Buzdugan, dar cine este sotia lui. Matinalul de la Radio Zu este casatorit de 17 ani cu Monica si au doi copii impreuna.

Daniel Buzdugan isi tine familia departe de lumina reflectoarelor. Indragistul om de radio are o relatie de peste 27 de ani cu Monica si sunt casatoriti de 17 ani.

Monica este de profesie medic stomatolog si evita evenimentele mondene, rar a fost surprinsa alaturi de sotui ei in public. Potrivit click.ro, cei doi au impreuna doi copii: Luca si Maria.

„Prin 1993 faceam o emisiune pentru un post de radio in Iasi. Tocmai iesisem dintr-o relatie si eram in cautari. Am zis sa profit de statutul meu de om care lucreaza in mass-media si am abordat-o pe strada cu ceva pentru radio.

I-am cerut numarul de telefon, spunandu-i ca asa e deontologic la noi, ca pentru orice voce care intra pe post trebuie sa avem niste date. Apoi am sunat-o, am invitat-o in oras si asa a inceput totul“, a marturisit Daniel Buzdugan.

Mai mult, cererea in casatorie a venit zece ani mai tarziu, marturiseste Daniel Buzdugan: „Am cerut-o in Gradina Botanica din Iasi. Era locul nostru preferat, mergeam des acolo sa ne plimbam, sa citim. Acolo s-a intamplat, de ziua mea, pe 23 septembrie 2003“.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page