Press "Enter" to skip to content

Cine este enoriașa care îl acuză pe preotul Visarion Alexa de agresiune. Câți ani are femeia care l-ar putea trimite pe duhovnic după gratii

Părintele Visarion Alexa de la „Biserica Pogorârea Sfântului Duh” din cartierul bucureştean Militari se află în centrul unui scandal de proporţii după ce o enoriaşă l-a acuzat de agresiune sexuală.

Preotul şi-a recunoscut fapta, ceea ce a produs un şoc imens printre enoriaşii , dar şi printre prietenii duhovnicului, care ştiau că părintele are o familie fericită, o soţie pe care o iubeşte nespus de mult şi patru copii frumoși, care sunt lumina ochilor lui.

Cine este femeia care îl acuză pe părintele Visarion Alexa de agresiune sexuală. Enoriașa de 37 de ani a declarat că presupusa agresiune ar fi avut loc în luna aprilie, chiar în timpul spovedaniei, atunci când femeia încerca să își găsească alinarea sufletului.

Aceasta frecventa de mai bine de 2 ani „Biserica Pogorârea Sfântului Duh”, unde cunoscutul părinte Visarion Alexa slujește de foarte mulți ani.

Cuvintele frumoase, dar și povețele înțelepte ale preotului au determinat-o pe femeie să îl aleagă pe Visarion Alexa să îi devină duhovnic, mai ales că trecea printr-o perioadă extrem de grea.

Enoriașa de 37 de ani avea probleme în dragoste și căuta alinarea sufletului. Cu timpul, relaţia duhovnicească a fost dublată de o relaţie de prietenie. Cei doi comunicau non-stop, de dimineață până seara.

Însă, din păcate, această relație a ajuns într-un punct nedorit. În urmă cu o lună, femeia în vârstă de 37 de ani a mers la Poliţie şi a depus o plângere împotriva părintelui Visarion Alexa.

Tânăra le-a povestit poliţiştilor că, în timpul unei spovedanii, părintele ar fi încercat să o agreseze sexual.

Astfel, părintele Visarion Alexa a fost reţinut iniţial de poliţiştii din Bucureşti, după care a fost eliberat și plast sub control judiciar timp de 60 de zile, ca urmare a deciziei luate sâmbătă de Judecătoria Sectorului 6.

Mai mult, părintele Visarion Alexa nu mai poate sluji în Biserică şi are interdicţie să se apropie la mai puţin de 300 de m de persoana vătămată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page