Press "Enter" to skip to content

Cine este femeia găsită moartă într-o remorcă, în Oradea. Henriett Toth avea 31 de ani și a avut parte de un sfârșit crunt

O descoperire macabră a fost făcută în parcarea unui complex rezidențial din Oradea. Cadavrul unei femei de 31 de ani a fost găsit înghesuit într-un geamantan mare, acoperit cu o prelată albastră și ascuns într-o remorcă. Alerta a fost dată de un bărbat care trecea prin parcare și a simțit un miros neplăcut.

Henriett Toth ar fi fost bătută până la moarte

Victima se numește Henriett Toth și era originară dintr-o localitate aflată la o oră de Oradea.

Potrivit unei rude, plecase de acasă acum cinci ani, în Germania și de atunci nu a mai ținut legătura cu familia.

Procurorii au stabilit că victima fusese ucisă cu câteva zile înainte de descoperirea macabră. Surse din anchetă indică faptul că femeia a fost omorâtă în bătaie, prezentând leziuni severe la cap, coaste rupte și rupturi pulmonare. Se pare că, după moarte, trupul ei a fost înghesuit în geamantan și acoperit cu nisip pentru a ascunde crima.

„Încă vârsta nu e foarte clară, undeva între 20-30 de ani, cu foarte foarte multe leziuni, la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriție, starea e gravă. Vânătăi și fracturi costale mai vechi, mai recente.

E conștientă, vorbește cu foarte mare dificultate”, a transmis Hadrian Borcea, șeful UPU Oradea, conform ȘtirileProTV.

Sora victimei a fost găsită sechestrată și în stare gravă într-un apartament din apropiere

În paralel, sora victimei, identificată doar ca Rencsi, a fost găsită într-un apartament din apropiere, bătută îngrozitor, confuză și epuizată.

Părea să fie sechestrată de mai mult timp și a fost dusă de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliția a reținut doi suspecți în acest caz- un bărbat și o femeie- care ar fi implicați într-o rețea de proxenetism. Ancheta se concentrează acum pe relația dintre suspecți și cele două surori, încercând să dezvăluie motivele din spatele acestei crime oribile.

Locatarii complexului rezidențial unde a fost descoperit cadavrul au declarat că zona este cunoscută pentru activități de prostituție.

„Sunt fete aici, care au clienți”, „Păi este ele bogate d-alea. Este și-n 6, și peste tot umblă prostituatele”, spun locatarii. 

Ancheta continuă în acest caz.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page