Press "Enter" to skip to content

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Anamariei Prodan. Flavius Nedelea este mai mic cu 8 ani decât impresara și are mai multe afaceri

Anamaria Prodan a preferat să nu dezvăluie identitatea bărbatului care îi aduce zâmbetul pe buze, dar se pare că atât impresara, cât și partenerul său, s-au dat de gol chiar de Paște, când au plecat într-o vacanță de lux, în Nisa. Totul a pornit după ce au postat imagini din aceeași locație pe Instagram. Fanii au pus cap la cap detaliile și așa s-a aflat că Anamaria Prodan formează un cuplu cu Flavius Nedelea.

  • Cine este și cu ce se ocupă iubitul Anamariei Prodan
  • Flavius Nedelea este mai mic cu 8 ani decât impresara și are mai multe afaceri

Anamaria Prodan a ales să își țină departe de ochii curioșilor relația cu noul iubit. Despre bărbatul alături de care impresara și-a găsit liniștea s-au spus multe, inclusiv că ar fi arab sau că ar avea afaceri în România.

Surpriza a fost atunci când s-a aflat că, de fapt, este vorba despre Flavius Nedelea, căruia lumea mondenă nu îi este străină, prin prisma afacerilor sale.

Cine este Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan

Nu de puține ori, Anamaria Prodan a subliniat faptul că iubitul său este un bărbat adevărat și că se simte ca o regină lângă el.

În toată această perioadă, a ales să nu îi dezvăluie identitatea, dar misterul a fost, într-un final „elucidat”, căci este vorba de nimeni altul decât Flavius Nedelea, un prosper om de afaceri, cu 8 ani mai mic decât impresara.

Cu toate că au încercat să se ascundă de ochii curioșilor, cei doi s-au de gol, după ce au postat imagini din aceeași locație.

Ba mai mult, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au fost surprinși de paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, în aeroport, în timp ce așteptau să plece în vacanță.

Bărbatul despre care Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă este milionar. Originar din Tulcea, Flavius Nedelea deține mai multe afaceri în domeniul imobiliar în Constanța, dar și un hotel de lux din Capitală.

Impresara are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său

Până să se afle cine este cel care îi aduce zâmbetul pe buze, Anamaria Prodan spunea că partenerul său este un bărbat adevărat și că se simte, în sfârșit, o femeie răsfățată.

Tot atunci, impresara mărturisea că povestea de iubirea dintre cei doi este una adevărată și că preferă să își trăiască dragostea departe de ochii curioșilor.

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea”, spunea Anamaria Prodan, despre iubitul său, la Antena Stars.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page