Press "Enter" to skip to content

Cine este soția preotului Vasile Ioana. Cei doi formează o familie de 26 de ani

Este clar că Părintele Vasile Ioana este printre cei mai iubiți preoți din România. Părintele are o poveste de viață impresionantă și este un om ca toți ceilalți. Mai exact, acestuia îi place să facă sport, iubește muzica rock și uneori se destinde cu un gin tonic. Dacă de el am auzit, cine este soția lui.

  • Cine este soția preotului Vasile Ioana
  • Sunt împreună de 26 de ani

Părintele Vasile Ioana este un preot extrem de apreciat. Acesta este căsătorit de un un sfert de secol cu soția lui pe care o respectă și căreia îi poartă o admirație deosebită.

Ce știm despre soția preotului Vasile Ioana

Este clar că părintele Vasile Ioana este un familist convins care își iubește foarte mult soția și copiii. De curând, în cadrul unei emisiuni de tip podcast, acesta a vorbit despre relația pe care o are alături cu cea cu care își împarte viața.

Bine ar fi și să faci, și ce zice popa. Eu sunt familist, îmi iubesc nevasta, copiii, merg cu bicicleta, fac sport. Îmi doresc din toată inima ca sintagma „Să nu faci ce face popa” să se schimbe, în timp. Există popi și preoți. Cine e popa? Ăla pentru care nu contează, el își face treaba, tu la fel, e nașpa! Preotul pune suflet, îl iubește pe om.”, a afirmat părintele Vasile Ioana, recent, în emisiunea ”Da Bravo”, podcast-ul lui Mihai Bobonete.

Vasile Ioana slujește la biserica „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”

Mai mult decât atât, părintele Vasile Ioana este parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”. Locația este în apropierea Pieței Universității din Bucureşti.

Scurtă biografie a preotului Vasile Ioana

Preotul Vasile Ioana s-a născut într-o familie cu cinci copii. Mama acestuia a vrut să se călugărească, însă s-a îndrăgostit și s-a căsătorit.

Copilăria lui nu a fost una tocmai ușoară. Mai exact, tatăl lui nu s-a îngrijit de familie, ci a luat calea băuturii.

Preotul Vasile Ioana a asistat la numeroase scene de violență în familie și tocmai pentru că tatăl lui devenise alcoolic, el și-a promis că nu va ajunge niciodată într-o astfel de situație în fața copiilor lui.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page