Press "Enter" to skip to content

Cine este tânărul în vârstă de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava! La locul accidentului, prietenii lui au făcut un altar de flori şi lumânări

Potrivit declarațiilor făcute de prietenii tânărului care a murit după ce a fost spulberat de o mașină pe o șosea din Suceava, victima și șoferul se cunoşteau. Bărbatul care a murit ar fi participat la o petrecere care s-ar fi ținut în locuința celui care l-a accidentat mortal.

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost lovit mortal, pe stradă, de un șofer în vârstă de 21 de ani. După accident, bărbatul care se afla la volanul autoturismului, a părăsot locul fapte și a mers acasă și s-a pus să doarmă liniștit. Oamenii legii l-au găsit abia după câteva ore și l-au reținut pentru 24 de ore.

Cine este tânărul în vârstă de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava

În timp ce șoferul care l-a accidentat mortal pe tânărul în vârstă de 27 de ani, pe o stradă din Suceava, susține că nu își amintește ce s-a întâmplat, prietenii victimei susțin că cei doi bărbați s-ar fi cunoscut. Aceștia au povestit că bărbatul care a murit ar fi participat la o petrecere care s-ar fi ținut în locuința celui care l-a accidentat mortal.

Potrivit declarațiilor făcute de cei care au participat la respectiva petrecere, între cei doi a avut loc un conflict, în urma căruia bărbatul de 27 de ani a plecat. După el ar fi plecat, cu mașina, și șoferul de 21 de ani.

Oameniii legii iau acum în calcul și această variantă, cu atât mai mult cu cât, în timpul perchezițiilor din casa șoferului au fost găsite indicii că acolo ar fi avut loc un conflict, și au fost găsite urme de sânge atât în casă, cât și în curte, scrie antena3.ro.

La locul accidentului, prietenii tânărului ucis au făcut un altar de flori şi lumânări

În timp ce oamenii legii încearcă să dezlege misterul și să afle care au fost circumstanțele în care s-a produs accidentul, la locul tragediei, prietenii tânărului decedat au făcut un altar. Au aprins candele care să îi vegheze fotografie și au lăsat acolo mai multe mesaje emoționante.

Tânărul care l-a lovit mortal este acum cercetat şi pentru fugă de la locul accidentului. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat în faţa anchetatorilor cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 7 ani de închisoare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page