Press "Enter" to skip to content

Cine sunt Valentina şi Oleksandr, cei doi soţi ucraineni spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Galaţi. Tânăra, însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina

În urma accidentului cumplit care a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe o trecere de pietoni din Galați, s-a aflat cine sunt victimele targediei. Valentina şi Oleksandr sunt cei doi soţi ucraineni care au fost spulberaţi de o maşină pe o trecere de pietoni din Galaţi. Se știe că tânăra, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina.

  • Ei sunt cei doi soţi ucraineni, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Galaţi
  • Tânăra, care era însărcinată, a pierdut copilul

Un alt accident cumplit a stârnit revoltă în țară, asta după ce o maşină a spulberat pe o trecere de pietoni din Galaţi două persoane. Tânăra, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina.

Ei sunt cei doi soţi ucraineni, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Galaţi

Valentina este numele tinerei, în vârstă de 30 de ani, care a fost spulberată alături cu soțul ei pe o trecere de pietoni din Galați. Aceasta era însărcinată.

Din nefericire, ulterior, medicii au anunţat că nu au reuşit să salveze fătul. Mai exact, impactul a fost extrem de puternic, iar cei doi au ajuns în stare gravă la spital.

Se știe despre șoferul care se afla la volanul autoturismului în momentul impactului, că are 19 ani. În urma constatărilor făcute de oamenii legii, acesta nu a acordat prioritate şi i-a lovit în plin pe ce doi soţi.

Mai mult decât atât, tânărul a fost supus probelor și a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu consumase băuturi alcoolice.

Ce au constat autoritățile

În urma evenimentului tragic, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La data de 9 noiembrie 2023, la ora 19.50, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, în zona intersecției cu strada General Alexandru Cernat, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite grav. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 19 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcția de deplasare dinspre strada Roșiori către bulevardul George Coșbuc, când a ajuns la intersecția cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins și accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la semnalul de culoare galben intermitent a semaforului electric.

Este vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav și de soțul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetățenie ucraineană și beneficiari ai protecției temporare. Ambele victime au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și au rămas internați. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului. Rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive, iar conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier„, a transmis IPJ Galaţi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page