Press "Enter" to skip to content

Ciolacu: Planul de măsuri „Sprijin pentru România” va fi prezentat astăzi. De ajutor vor beneficia 12 milioane de persoane

Marcel Ciolacu a dezvăluit noi infomații despre planul de măsuri „Sprijin pentru România”. Iată e a declarat Președintele Partidului Social Democrat (PSD).

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă, 9 aprilie, la Cheile Grădiştei, că pachetul de măsuri „Sprijin pentru România”, în valoare de 17,3 miliarde de lei, va fi prezentat luni, 11 aprilie, de liderii coaliţiei, preciznd că este pentru prima dată când un guvern vine cu un astfel de plan pentru a preveni efectele crizei energetice.

Planul de măsuri „Sprijin pentru România” va fi prezentat luni

Luni, 11 aprilie, liderii politici vor prezenta unul dintre cele mai mari pachete de sprijin ale populației:” marea voucherizare,” cum a fost denumită de unele voci din opoziție.

“Luni, după şedinţa coaliţiei, vom prezenta întregul pachet Sprijin pentru România, un pachet atât social, cât şi economic, aşteptat de români şi de mediul de afaceri, dar în principal foarte necesar pentru această perioadă prin care trece şi România împreună cu întreaga Europă. (…) E un pachet de aproximativ 17,3 miliarde, în care pe partea economică sunt bugetate măsuri mai mult decât pe partea socială. Dacă şi la comisarii europeni s-a găsit deschidere pentru măsurile sociale – în valoare de 7,2 miliarde, din fonduri europene, din exerciţiul 2016-2020, care oricum ar mai fi avut o perioadă scurtă de implementare – măsurile economice sunt preponderente şi au un efect imediat. Pentru prima oară un guvern vine cu un măsuri care să prevină anumite efecte ale crizei din energie sau ale războiului”, a afirmat Ciolacu într-o conferinţă de presă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page