Press "Enter" to skip to content

Claudia Ghițulescu s-a retras la mănăstire. Cântăreața de muzică populară spune că a dat mâna cu Dumnezeu: „Am simțit”

Claudia Ghițulescu s-a retras la mănăstire, asta după ce și-a dat seama că Dumnezeu a ajutat-o mereu, iar ea a decis să se apropie de El. În exclusivitate pentru Antena Stars, cântăreața de muzică populară a mărturisit că a dat mâna cu Dumnezeu, iar de atunci vede viața altfel. Iată ce declarații a făcut!

  • Claudia Ghițulescu s-a retras la mănăstire
  • Cântăreața de muzică populară spune că a dat mâna cu Dumnezeu

Claudia Ghițulescu s-a retras la mănăstire

În exclusivitate pentru Antena Stars, Claudia Ghițulescu a spus că merge des la mănăstiri și biserici, iar de curând a fost la o mănăstire de la Piatra Neamț, unde a și dormit câteva zile și s-a rugat.

„Îmi place foarte mult să merg la locurile sfinte și de data asta am fost la Nichit, o mănăstire lângă Piatra Neamț. Chiar am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu, a fost așa… Am dormit mai multe zile la mănăstire și am avut timp mai mult pentru rugăciune”, a declarat artista.

Mai mult decât atât, cântăreața de muzică populară a mărturisit că se roagă foarte des, iar când a fost la mănăstire a dat mâna cu Dumnezeu.

„Tot timpul vorbesc cu Dumnezeu. Am simțit pur și simplu că stau numai în rugăciune. Acum i-am înțeles pe preoții și pe călugării care rezistă la mănăstire. Faptul că te rogi, nu îți mai trebuie nimic, nu îți mai trebuie să te duci să vezi lucruri care sunt pe moment frumoase, dar nu îți rămân în suflet cum îți rămâne o rugăciune”, a mai adăugat ea.

Artista se regăsește atunci când se roagă

Întrebată dacă se regăsește atunci când se roagă, Claudia Ghițulescu a dezvăluit că da. Cântăreața de muzică populară se roagă atât dimineața, cât și seara, înainte de a se pune la somn.

„Dimineața la cafea îmi place să stau cu mine și cu Dumnezeu, să citesc o rugăciune. Mi se așează o liniște în suflet. Seara, înainte de somn, beau un ceai și citesc rugăciunea de noapte bună. Mereu l-am simțit pe Dumnezeu”, a mărturisit artista.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page