Press "Enter" to skip to content

Clip viral pe Youtube: Fantome sau editare?

Un cuplu din SUA a filmat o întâmplare ciudată în baia proprie. Clipul respectiv a devenit viral pe Youtube, strângând milioane de vizualizări și făcându-i pe utilizatori să se întrebe dacă ceea ce văd este real sau doar o farsă bine pusă la punct. În acest articol vom încerca să dezvăluim misterul din spatele filmării și să aflăm dacă există o explicație științifică pentru ceea ce s-a întâmplat.

 Ce s-a întâmplat în clipul viral de pe Youtube

În clipul respectiv, un bărbat îi face o glumă soției sale în timp ce aceasta făcea duș. El intră în baie cu o cameră de filmat și o surprinde pe femeie. Aceasta iese din cadă, își pune un prosop pe ea și iese din încăpere. În aceste momente, bărbatul continuă să filmeze, iar apoi se întâmplă ceva ciudat. În fundal, se poate observa cum un obiect zboară dintr-o parte a băii în cealaltă, iar ușa se închide singură. Bărbatul pare surprins, iar apoi clipul se termină.

  Ce spun cei care au văzut clipul

Clipul a devenit viral și a stârnit multe discuții pe rețelele de socializare. Mulți oameni sunt sceptici și cred că filmarea este trucată. Aceștia susțin că poate fi vorba de un fir care trage obiectul care zboară prin cadru sau că bărbatul a închis ușa cu mâna, fără ca acest lucru să fie vizibil în filmare. Pe de altă parte, există și oameni care cred că filmul este dovada că fantomele există. Aceștia susțin că obiectul care zboară nu poate fi explicat prin mijloace naturale și că ușa se închide singură, ceea ce indică o prezență paranormală.

 Care este explicația științifică

Din păcate, nu există o explicație științifică clară pentru ceea ce s-a întâmplat în clipul respectiv. Este posibil ca filmarea să fie trucată, iar obiectul care zboară prin cadru să fie adăugat prin efecte speciale. De asemenea, ușa care se închide singură poate fi explicată prin faptul că bărbatul a închis-o cu mâna, fără ca acest lucru să fie vizibil în filmare. În concluzie, nu putem fi siguri dacă ceea ce vedem în clip este real sau doar o farsă bine pusă la punct.

În concluzie, clipul viral de pe Youtube a stârnit multe discuții, iar oamenii sunt încă împărțiți în privința autenticității filmării. Deși nu există o explicație științifică clară pentru ceea ce s-a întâmplat în clip, este important să rămânem sceptici și să nu luăm tot ceea ce vedem pe internet drept adevăr absolut.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page