Press "Enter" to skip to content

Clipe de coșmar pentru Andreea Marin! „Zâna surprizelor” acceptă cu greu pierderea fiicei ei: „Am nopți în care nu dorm sau plâng, ăsta e adevărul”

Andreea Marin este una dintre cele mai cunscute și îndrăgite persoane publice din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, chiar și ea are parte de momente extrem de neplăcute, în viața de zi cu zi. Aceasta a dezvăluit cât de grea este despărțirea de fiica ei.

Andreea Marin s-a dovedit a fi una dintre cele mai longevive personalități din televiziunea româneacă. „Zâna surprizelor” a bucurat generații întregi și a adus zâmbetul pe buzele telespectatorilor ani de zile la rând. Vedeta TV a reușit să apară mereu în fața publicului emanând o energie bună și plină de entuziasm. Chiar și așa, viața este dificilă pentru fiecare dintre noi, în anumite momente. Indiferent că suntem vedete de televiziune sau nu. Și Andreea Marin se confruntă, în viața personală, cu diverse suferințe.

Recent, Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre cât de dureroasă este despărțirea de copilul ei.Din relația sa anterioară cu Ștefan Bănică Jr., vedeta are o fiică, pe nume Violeta, care îi este ca o copie fidelă, moștenind multe trăsături, inclusiv determinarea și dorința de a reuși în viață. De aceea, de ceva timp, se pregătește intens pentru a-și urma studiile în străinătate. Violeta a început deja să exploreze posibilitățile pe care le are și se pregătește să susțină examenul de admitere la Facultatea de Drept, dar nu în țara natală.  Cu această ocazie, Andreea Marin simte o mândrie profundă, dar și o tristețe intensă. Fosta prezentatoare TV mărturisește că, deși mai sunt doi ani până când Violeta va pleca de acasă, ea deja se gândește cu emoție și neliniște la viitorul lor.

„Deja am nopți în care nu dorm sau plâng, ăsta e adevărul. Și ea îmi spune același lucru: Mama, mai este un an și ceva până atunci, aproape 2 ani și eu deja mă gândesc că nu mă pot despărți de tine. Pe de altă parte eu o încurajez și îi explic că și pe mine tatăl meu, desigur nu fără inima strânsă, m-a încurajat să iau lumea în piept, să îmi pun mintea la contribuție, de la București am călătorit în toată lumea datorită documentarelor pe care le-am făcut. Aveam 20 și un pic de ani, nu i-o fi fost ușor tatălui meu, care o bună bucată de vreme ne-a crescut singur, pentru că mama mea s-a stins când eram copii și așa mai departe.  Nu i-a fost ușor, dar a înțeles că numai așa voi pricepe despre ce e vorba în viață și ce-i cu lumea în care trăim”, a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page