Press "Enter" to skip to content

Cristi Pulhac regretă aventura cu Andreea Tonciu: „A fost un scandal care a avut repecusiuni în cariera mea”

Cristi Pulhac reaprinde scandalul cu Andreea Tonciu, care a ținut primele pagini ale tabloidelor acum 15 ani. Fostul fotbalist dinamovist Cristi Pulhac a declarat, la rubrica „Sosurile iuți’, din emisiunea lui Cătălin Măruță, că a avut doar o aventură cu Tonciu și că regretă enorm.

Andreea Tonciu, aflată în recuperare după perioada grea petrecută la Survivor, primește o lovitură de la Cristi Pulhac. Fostbalistul i-a dezvăluit lui Măruță că regretă și acum aventura cu Andreea Tonciu, scandal care i-a afectat nu doar viața privată, dar și cariera.

Am avut o aventură cu Andreea Tonciu, dar reget. A fost un scandal care a avut repecusiuni în cariera mea. Aveam 19 ani atunci, nu ne-am certat, aia a fost. Acum ne înțelegem bine’, a declarat Pulhac, la una din întrebările lui Cătălin Măruță.

Cristi Pulhac regretă aventura cu Andreea Tonciu

La inceputul lui 2007, Andreea Tonciu a avut o aventura de cateva luni cu fotbalistul lui Dinamo Cristi Pulhac, desi acesta avea o iubita oficiala, fotomodelul Alexandra Enachescu.

Andreea Tonciu mărturisea atunci ca a fost indragostita de Pulhac, dar l-a părăsit după ce a aflat că aceasta era într-o relație.

Cand l-am cunoscut pe Cristi Pulhac, nici macar nu stiam ca este fotbalist. Am fost impreuna doua luni si jumatate, din ianuarie. Nu mi-a trecut prin cap ca are pe cineva, pentru ca tot timpul imi spunea cat ma iubeste si ma suna nonstop. Si eu ma indragostisem de el, de aceea mi-am pus trei strasuri pe un dinte, la fel ca numarul lui de pe tricou’.

Tonciu, care a devenit ulterior iubita lui Nicolae Mitea, a povestit si cum s-a despartit de Pulhac:

Cand am aflat de Alexandra, mi-a spus ca s-au despartit si ca nu mai are nici o treaba cu ea. Ba mai mult, a tinut sa-i cunoasca si pe parintii mei. M-a mintit pe fata si acum nu vreau sa mai aud de el.

Cu Alexandra nu am nimic, este o fata buna si nu as vrea sa creada despre mine ca fur barbatii altora. De Cristi m-am despartit la inceputul lunii martie, pot oricand sa dovedesc ca am fost impreuna pentru ca am pastrat toate mesajele de la el’.

Andreea Tonciu s-a iubit și certat și cu Giani Kiriță

Nu demult, Andreea Tonciu a fost și ea în locul lui Pulhac, în emisiunea lui Măruță. Atunci, Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri incredibile la emisiunea „La Măruță’, atunci când a fost nevoită să treacă prin provocarea sosurilor picante.

Deși la majoritatea întrebărilor a ales să mănânce iute, Andreea Tonciu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță atunci când a fost întrebată despre cel mai „plictisitor’ dintre iubiții pe care i-a avut.

„Să mănânc ca să nu îi fac de râs? E cu subînțeles întrebarea asta. De fapt… am înțeles eu! Giani Kiriță! Nu poți să crezi? Nu știi că ăștia care sunt tatuați și așa mai mari… sunt degeaba? Să iau foc pentru ce? Citește întrebarea! Giani Kiriță a fost’, a declarat Andreea Tonciu, iar întrebarea citită de Cătălin Măruță era: „Care dintre foștii tăi parteneri a fost cel mai plictisitor în dormitor’.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page