Press "Enter" to skip to content

Cristian Cioacă le cere judecătorilor să fie eliberat! Bărbatul condamnat pentru moartea Elodiei a ajuns la Tribunalul Pitești

Cristian Cioacă le cere judecătorilor să fie eliberat! Fostul soț și bărbatul condamnat pentru moartea Elodiei Ghinescu a ajuns la Tribunalul Pitești, iar magistrații urmează să ia o decizie în cazul său, după ce a făcut trei sferturi din pedeapsa pe care a primit-o în anul 2014.

  • Cristian Cioacă cere eliberarea judecătorilor de la Tribunalul din Pitești
  • Comisia Penitenciarului Mioveni i-a respins cererea

Bărbatul acuzat de moartea Elodiei a ajuns la Tribunalul Pitești, unde le cere judecătorilor eliberarea condiționată, astfel că a început să facă demersurile în acest sens. Rămâne de văzut ce vor decide magistrații în cazul lui, după ce va ajunge în fața lor. Cristian CIoacă a ajuns la Tribunalul Pitești după ce comisia Penitenciarului Mioveni i-a respins cererea.

Cristian Cioacă a cerut eliberarea din închisoare

Cristian Cioacă tocmai a ajuns la Tribunalul din Pitești, acolo unde le va cere judecătorilor eliberarea din închisoare, după ce cererea lui a fost respinsă de comisia Penitenciarului Mioveni. Bărbatul acuzat de moartea Elodiei Ghinescu a început deja primul demers în acest sens, după ce a executat trei sferturi din pedeapsa inițială.

Însă, Cristian Cioacă trebuia să execute 4.566 de zile de închisoare pentru a putea cere să fie eliberat condiționat, astfel că au trecut doar 3130 de zile de când se află în spatele gratiilor. Speranță în acest sens îi dă, totuși, faptul că a mai primit încă 685 pentru munca depusă în închisoare și prin recurs compensatoriu.

Fostul soț al Elodiei Ghinescu a fost condamnat la 15 ani de închisoare

Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă în anul 2007 și a devenit unul dintre cele mai mari mistere din România. În anul 2014, Cristian Cioacă, fostul soț al avocatei, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte asupra ei.

Cu toate acestea, Cristian Cioacă a refuzat să își recunoască vina, iar trupul fostei sale soții nu a mai fost găsit niciodată. Așadar, rămâne de văzut dacă magistrații vor lua aceeași decizie ca și comisia Pentenciarului Mioveni sau vor accepta cerera lui și îl vor elibera mai devreme de termenul stabilit inițial.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page