Press "Enter" to skip to content

Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie. Dezvăluiri incendiare: „Am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne”

Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie. Vedeta și partenerul ei sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Petra, care are șase ani. Chiar dacă sunt o familie fericită, puțini își mai aduc aminte care a fost începutul relației lor.

Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie. Înainte de a se ajunge la altar cu Mădălin Ionescu, prezentatoarea a avut o relație de ani buni cu George Papari. Afaceristul a făcut dezvăluiri incendiare la acea vreme și spunea că ajunsese să-l considere chiar prieten și să fie apropiat și cu soția lui de la acea vreme, Mihaela.

Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie

Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin şi Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o şi a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. După ce am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne, acum un an mi-am dat seama că sunt trădat.

Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, ştiam de un an. Din respect pentru copiii lui şi pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să îşi facă o carieră, nu am spus nimic.

Mihaela a renunţat la tot – la studii, la o profesie – pentru a creşte copiii. Totuşi, când lucrurile deveniseră evidente, am întrebat-o pe Cristina. Mi-a spus că, într-adevăr, ea şi Mădălin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic. Le urez numai de bine! Ei îi doresc să devină o a doua Andreea Marin, aşa cum îşi doreşte, iar lui să facă ce vrea. Din toată această afacere, eu sunt cel mai câştigat: am scăpat de doi trădători!”, povestea Papari, în anul 2010.

În ceea ce-l privește pe George Papari, afaceristul din Pipera nu a reușit să treacă peste relația cu Cristina Șișcanu, motiv pentru care și-ar fi pus viața sentimentală pe planul doi, deși a ajuns la vârsta de 63. Are probleme atât în dragoste, cât și în afaceri. Potrivit Cancan.ro, afaceristul ar fi fost nevoit să-și închidă restaurantele pe care le deținea, iar din cauza unor abateri ar fi rămas și fără permisul de conducere.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page