Press "Enter" to skip to content

Culiță Sterp, cu cătuşe în faţa autorităților! Primele imagini cu artistul, după ce a fost reținut de polițiști

Culiță Sterp a ajuuns în fața magistraților. Primele imagini cu artistul, după ce a fost reținut pentru că a provocat un accident rutier în Cluj. Cântărețul era sub influența alcoolului în momentul în care a fost surprins de aparatul radar. Manelistul nu a oprit la semnalele polițiștilor și a ales să fugă de la fața locului după incident.

  • Culiță Sterp, în fața autorităților
  • Primele imagini cu artistul încătușat

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Cluj din cauza accidentului pe care la provocat miercuri seara. Artistul a fost surprins în cătușe, în timp ce mergea alături de oamenii legii în fața magistraților.

Culiță Sterp, în fața magistraților

Artistul a petrecut noaptea în arest, în Alba. Potrivit primelor informații, Culiță Sterp ar fi condus în momentul la accidentului cu 96 km/h, după ce s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Cântărețul a fugit de polițiști, moment în care a provocat accidentul. Culiță Sterp a fost găsit de oamenii legii ulterior și testat cu etilotescu. Autoritățile au aflat atunci că artistul avea o alcoolemie de 0,41 milograme per litru de alcool în aerul expirat. Au apărut și primele imagini cu acesta, potrivit romaniatv.net

„A părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițistului. Avem o ancheta penală în curs, astăzi cetățeanul respectiv va fi prezentat în fața instanței și instanța va fi cea care decide măsurile. Eu nu vreau să împart cetățenii pe categorii socio-profesionale, eu vreau să spun că sunt cetățeni care respectă legea și cetățeni care nu respectă legea în România”, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode.

Artistul a accidentat un șofer

Culiță Sterp a accidentat un șofer în momentul respectiv. Persoana implicată a fost transporată de urgență la spital pentru a primi ajutor de specialitate din partea medicilor. Rămâne de văzut ce decizie vor lua autoritățile în cazul artistului.

Cântărețul a trecut pe roșu, iar în acel moment a lovit o mașină care ar fi circulat regulamentar atunci. Fanii sunt șocați de când au aflat vestea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page