Press "Enter" to skip to content

Cum a fost dată afară Teo Trandafir și câți bani va lua de la Kanal D! Exclusiv

FANATIK are detalii în exclusivitate despre plecarea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente?

Teo Trandafir a fost dată afară de la Kanal D, nu doar scoasă din grilă! FANATIK a aflat informații despre soarta vedetei-fanion a postului turcesc de televiziune,.Ce se întâmplă acum cu vedeta și echipa ei?

Teo Trandafir, scoasă de pe micul ecran de la Kanal D de la o zi pe alta!

Realizatoarea tv care a fost pe post timp de 10 ani la această stație a cunoscut perioade de succes cu al ei Teo Show, fie că în formula cu Bursucu sau Mitoșeru, fie singură.
Ei bine, succesul trebuie întreținut pentru a rezista pe sticlă. În ultimii ani, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a scăzut în audiențe.

Tocmai de aceea, postul s-a gândit la mutarea vedetei în weekend. Mai apoi, a fost trecută în serile de luni și marți, de la 23:00. Se pare că Teo Trandafir nu și-a mai găsit loc în grila de toamnă de la Kanal D. Postul a anunțat o pauză. O pauză care nu e, de fapt, pauză!

Ei bine, potrivit informațiilor obținute de FANATIK, se pare că șansele ca Teo Trandafir să mai revină la Kanal D sunt zero! Nu doar Teo este pusă în dificultate în acest moment, ci și echipa cu care a lucrat. Reporterii și echipa de producție sunt nevoiți să își caute acum un alt loc de muncă.

Kanal D a anunțat că Teo Trandafir va rămâne în continuare vedeta postului. Postul a mai zis că se va găsi cu siguranță o formulă de reinventare, de revenire a acesteia. Doar că… FANATIK a aflat cu totul altceva.

După ce Teo Trandafir a fost ”pedepsită”, mutată pe un tronson orar unde nu mai fac audiențele nici desenele animate (10:00-12:00, sâmbăta și duminica), e greu de imaginat că vedeta mai are viitor la turci. Iar mutarea pe tronsonul de sară nu i-a fost nici ea benefică. Șansele ca ea să reapară cu Teo Show la Kanal D sunt inexistente.

Toți cei care lucrau la Teo Show primesc salarii compensatorii pentru trei luni

Ce-i drept, viața ne rezervă multe surprize. Nu e exclus ca vedeta să se reinventeze, să revină cu un format cu totul diferit. Puțin probabil ca asta să se întâmple la Kanal D. Din informațiile aflate de FANATIK, se pare că nici Teo Trandafir nu mai era la fel de mulțumită de ceea ce prezenta. Mai mult de atât, chiar și fanii au observat o oarecare blazare a prezentatoarei. Asta, după ce a fost mutată în weekend, înregistrându-și emisiunile din timpul săptămânii.

O altă variantă care se vehiculează pe piață este că Teo Trandafir ar fi ofertată deja de niște posturi de televiziune. N-ar fi de mirare să vedem un transfer-surpriză în curând. Dar… aceasta e o pură speculație, deci nu băgăm mâna în foc deocamdată despre ofertele cu care e curtată vedeta ori urmează să fie.

Bomba vine abia acum! Din ceea ce a aflat FANATIK, se pare că echipa lui Teo Trandafir a aflat că pleacă de tot de la postul tv ieri, pe 29 august. Toți erau pregătiți să filmeze pentru noul sezon al emisiunii. Practic, au fost anunțați de pe o zi pe altă că sunt concediați! De asemenea, vă mai spunem că angajații care au lucrat la Teo Show vor primi salarii compensatorii pentru o perioadă de trei luni.

Iar Teo, susțin informațiile noastre, ar încasa, la rândul ei, câteva salarii compensatorii. Asta în cazul în care nu va ajunge cu contractul ei până la capăt. Cum vedeta era plătită regește de Kanal D – primea în jur de 4.000 de euro net, lunar – nu ar fi exclus ca o concediere să fie chiar… rentabilă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page