Press "Enter" to skip to content

Cum a păcălit o bătrână de 103 ani un hoț. Femeia s-a prefăcut moartă, iar agresorul i-a pus lumânarea în mână

O bătrână de 103 ani a găsit o metodă diferită să scape de un hoț care o atacase. Femeia s-a prefăcut moartă, iar agresorul i-a pus lumânarea în mână, crezând într-adevăr, că bătrâna a decedat, după ce i-a spus că moare.

  • Cum a scăpat o bătrână de 103 ani de un hoț
  • Femeia s-a prefăcut decedată, iar agresorul a crezut

O bătrână de 103 ani din Vaslui a apelat la o reușit să scape de un hoț, apelând la o metodă diferită. Dacă alți oameni strigă pentru ajutor sau încearcă să scape prin propriile puteri, femeia s-a prefăcut moartă, astfel că hoțul a crezut. După ce i-a spus că moare, acesta i-a pus o lumânare în mână, crezând că femeia a decedat.

O bătrână de 103 a reușit să scape de un hoț după ce l-a păcălit că a murit

Dacă până acum oamenii reușeau să scape de agresori după ce strigau după ajutor sau prin propriile puteri, o bătrână din Vaslui, în vârstă de 103 ani, a recurs la o soluție folosită destul de rar. Așadar, aceasta s-a prefăcut moartă, i-a spus agresorului că moare, iar acesta a crezut și i-a pus și o lumânare în mână.

Agresorul a venit mascat în casa bătrânei cu scopul de a fura lucruri, astfel că a atacat-o și i-a cerut bani. După ce a bătut-o, femeia s-a prefăcut că moare ca să scape de hoț, iar acesta a crezut în spusele bătrânei, fapt pentru care s-a speriat, i-a pus o lumânare în mână și a fugit. Ceea ce l-a alertat și mai tare pe hoț, a fost faptul că femeia îi știa prenumele.

„Eu o să mor. Costele, dă-mi oleacă de apă, să-mi sting sufletul”, i-a spus femeia.

Ulterior, după întâmplarea care putea să fie, într-adevăr, un moment cu sfârșit tragic pentru femeie, aceasta a declarat că îl iartă de bărbat și îl lasă în voia lui Dumnezeu, fără să îi ceară nimic pentru ce a făcut.

”Eu îl iert. N-am nicio pretenţie, dar Dumnezeu să facă ce-o vrea cu el”, a adăugat bătrâna.

Femeia a ajuns la spital cu coaste rupte

După ce a pătruns în casa bătrânei cu scopuri ilegale, se pare că bărbatul a bătut-o grav pe femeia de 103 ani, motiv pentru care acest moment chiar putea să îi aducă sfârșitul. Astfel, în urma agresiunii, bătrâna a ajuns la spital în stare gravă, având trei coaste rupte, o ureche tăiată și încă alte câteva răni.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page