Press "Enter" to skip to content

Cum a petrecut Oana Roman Revelionul. „Pur și simplu nu am simțit nevoia să facem altceva”

Pentru Oana Roman și familia ei, Revelionul a fost altfel și asta pentru că, spre deosebire de alți ani, când petreceau alături de prieteni, de data asta, au luat o decizie radicală. Fosta prezentatoare TV a stat acasă cu soțul și fiica lor.

Oana Roman a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le-a împărtășit fanilor cum a petrecut noaptea dintre ani.

„Aseară, în vecini, am ciocnit cu Isa prima dată. E și prima dată când nu ne-am dus nicăieri de Revelion, nu ne-am îmbrăcat elegant și nu ne-am făcut poze.

 

Pur și simplu nu am simțit nevoia să facem altceva. Am văzut că foarte multă lume a stat acasă, dar și foarte mulți au fost la petreceri cu foarte multă lume înghesuită”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Mama Oanei Roman are probleme de sănătate

Recent, fosta soție a lui Petre Roman a fost externată din spital, după ce fiica ei o internase din cauza unor probleme de sănătate.

„Am luat-o la prânz din spital, am discutat cu domnul doctor. Grija era să nu aibă o insuficiență cardiacă, nu s-a confirmat. Are o problemă de circulație, o problemă cronică destul de avansată, trebuie să ia tratament pentru asta.

I-a fost schimbat și tratamentul de tensiune. În principiu, nu sunt probleme grave, dar starea ei impune ca ea să fie îngrijită și supravegheată permanent”, a declarat Oana Roman în emisiune.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page