Press "Enter" to skip to content

Cum a reacționat Vlad Gherman când a văzut-o în rochie de mireasă pe Oana Moșneagu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de o nuntă ca-n povești! De la rochia de mireasă până la decorul locației, totul a fost pus la punct până la cel mai mic detaliu. Echipa Star matinal a prezentat imagini exclusive de la nunta momentului în showbiz, dar și un interviu cu cei doi miri.

Decor de basm pentru mirii Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Într-una dintre cele mai importante zile din viața ei, mireasa schimbat două rochii.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, primele declarații după ce au devenit soț și soție

Ieri, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut cel mai important pas din relația lor. Cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu și au avut parte de o nuntă de vis. Au trecut, cu siguranță, prin cele mai emoționante momente alături de familie și priet

„Prima parte a zilei a fost despre noi și despre emoția pe care am avut-o și la cununia religioasă, iar acum, într-adevăr, după ce se așează toată lumea și începe petrecerea, bem ceva și ne distrăm.”, a spus Vlad Gherman la scurt timp după ce a devenit soțul Oanei Moșneagu.

În momentul în care a fost întrebat cum a reacționat când și-a văzut iubita îmbrăcată în rochie de mireasă, Vlad Gherman s-a emoționat.

„Este absolut superbă și când am văzut-o aranjată, coafată, machiată, m-a bușit plânsul. Chiar este un moment emoționant, este cred că ceea ce își dorește orice bărbat să trăiască și mă bucur că am putut să te văd așa.”, a spus Vlad Gherman.

Ce tematică au ales cei doi pentru nuntă

Visul unei nopți de vară, așa a fost tematica mult așteptatei nunți, iar locația a fost desprinsă din basme. Decorațiunile florale au fost atent alese, nunta a avut loc într-o seră, iar adevăratul spectacol a început odată cu lăsarea întunericului atunci când au fost aprinse sute de lumânări.

„Ne-am dorit foarte tare să avem atmosfera dintr-o pădure, să strecurăm puțină magie prin lumina felinarelor și tot felul de floricele multicolore care cumva să îmbogățească atmosfera asta de varăm, de cald.”, a spus Oana Moșneagu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page