Press "Enter" to skip to content

Cum a reacționat Vladimir Putin, după ce trupele NATO au fost trimise în estul Europei: ,,În ceea ce privește consolidarea frontierelor noastre”

După ce războiul dintre Rusia și Ucraina a început, NATO s-a mobilizat și a trimis trupe în estul Europei. Vladimir Putin a cerut întărirea granițelor. Care a fost reacția liderului rus după ce trupele NATO au ajuns în Europa.

  • Cum a reacționat Vladimir Putin, după ce trupele NATO au fost trimise în estul Europei
  • Liderul a ordonat întărirea granițelor

Vladimir Putin i-a cerut lui Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării, să ia în calcul redesfășurările militare de la granița de vest a Rusiei, acesta fiind un răspuns pentru trupele NATO care se află acum în Europa de Est.

Cum a reacționat Vladimir Putin, după ce trupele NATO au fost trimise în estul Europei

După ce trupele NATO au ajuns în Europa de Est, Vladimir Putin i-a cerut ministrului Apărării rus să ia în calcul redesfășurările militare de la granița de vest a Rusiei. Într-o conversație cu Serghei Șoigu, președintele a spus că are nevoie să i se pregătească un raport.

„În ceea ce privește consolidarea frontierelor noastre occidentale, din cauza acțiunilor adoptate de către statele membre NATO (…), acest lucru necesită studiat. Vă cer să îmi pregătiți un raport”, a spus Vladimir Putin într-o conversație cu Serghei Șoigu.

După ce în Ucraina mai mulți soldați ruși au distrus mai multe orașe, statele membre NATO au decis să trimită mii de soldați în Europa Centrală și de Est, pentru a avea în vedere consolidarea flancului de est al Alianței Nord-Atlantice, chiar dacă Rusia și-a dorit retragerea NATO din Europa de Est.

Moscova se teme că Ucraina va intra în NATO

Motivul pentru care Rusia a declanșat acest război este teama că Ucraina ar putea intra în NATO. Moscova este de părere că extinderea NATO este o amenințare directă către ea, ca popor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page