Press "Enter" to skip to content

Cum a reușit Cornelia Rednic să slăbească 30 de kilograme în doar trei luni. Ce a scos definitiv din alimentație

Cornelia Rednic arată mai bine ca niciodată și toată lumea a vrut să știe în ce constă secretul transformării sale. Interpreta de muzică populară a intrat în direct la „Star Magazin” și a dezvăluit cum a reușit să topească kilogramele în plus și la ce anume a scos definitiv din alimentație.

Cornelia Rednic este una dintre cele mai îndrăgite inteprete de muzică populară de la noi din țară, atât grație talentului artistic pe care îl are, cât și a atitudinii pozitive de-a dreptul molipsitoare.

Cei care o urmăresc știu faptul că artista a avut de-a lungul timpului problemele cu silueta, probleme care astăzi aparțin de domeniul trecutului. Cornelia Rednic a mărturisit că în 1998 a slăbit 30 de kilograme în doar trei luni de zile din cauza unei diete draconice pe care nu o recomandă nimănui.

Artista a ținut să precizeze că schimbarea a fost una drastică și mult prea rapidă, lucru care i-a dăunat organismului, motiv pentru care de data aceasta a optat pentru un stil de viața sănătos, care a adus de la sine scăderea numărului pe cântar.

„Am făcut niște schimbări pentru că am considerat că este cazul. Așa că într-o zi am luat foarfeca și m-am tuns singură și așa am ajuns la păr scurt. Eu am slăbit în ’98 și atunci m-am cam înfometat. Peste 30 de kg am slăbit atunci în 3 luni.  Atunci nu era la modă să discuți cu un nutriționist. Atunci fiecare făcea cum știam. Acum mi-am schimbat stilul de viață. Mi-a căzut părul atunci când am slăbit drastic. Eu nu i-am dat sufiecientă hrană și am fost nevoită să fac un tratament de regenerare a părului. Nu îmi mai plăcea cum arăt, dar nu să mă urăsc.”, a spus Cornelia Rednic.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a dezvăluit că a scos definitiv la zahărul alb din alimentație, iar rezultatele nu au întârziat să apară în ceea ce privește silueta sa.

„Eu nu am fost niciodată foarte slabă. Dintr-o dată când ai slăbit atât de mult, ți se pare că ai ochii mai mari și tot felul de schimbări. Mănânc de toate acum. Am renunțat la dulce, cu totul la zahărul alb, la zahărul din alimentație.”, a mai spus artista.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page