Press "Enter" to skip to content

Cum arată adevăratul fiu al lui Jean de la Craiova. Cântăreţul a cerut să nu se mai facă glume despre asemănarea dintre el şi fiul Andrei Măruţă

Cântărețul este tatăl a doi copii: Alexandru – „fiul abandonat” dintr-o relație din tinerețe, și Sabrina, fiica lui și a soției, Paula Dumitrache, cu care este căsătorit de aproape 30 de ani.

Cu ce se ocupă cei doi copii ai lui Jean de la Craiova? Sabrina și Alexandru sunt astăzi adulți în toată firea! Jean de la Craiova se numără printre cei mai cunoscuți cântăreți de manele. Are o carieră de succes în spate, dar și o poveste de viață diferită de a multora dintre ei.

Jean de la Craiova mereu a ales să-și țină familia ferită de ochii presei. Nu se cunosc foarte multe detalii despre apropiații artistului, în afară de cele pe care el le-a oferit deja cu zgârcenie la diverse emisiuni.

Jean de la Craiova se bucură de cei doi copii pe care îi are, cu toate că apropierea cu Alexandru este destul de mică.

Cu ce se ocupa Sabrina Dumitrache, fiica lui Jean de la Craiova

Sabrina a reușit să absolve un prestigios liceu din Capitală, cu specializare pe profil Matematică-Informatică. Fiica artistului este pasionată de această materie, fiind olimpică pe țară la matematică, iar rezultatele au vorbit de la sine: media 9,1 la Bacalaureat, continuând ulterior studiile.

De creșterea ei s-a ocupat în mare parte Paula, în timp ce Sabrina se ocupa de vestimentația tatălui ei: „Mereu mă duc la ea și o întreb dacă sunt bine. Mă ceartă când nu mă încalț cum trebuie și îmi spune cu ce să înlocuiesc. Mă pune să fac cum zice ea că altfel râde lumea de mine. De această dată îmi luasem niște pantofi, tot maro, dar cu o talpă mai groasă și când m-a văzut, mi-a spus să-i schimb cu unii cu talpă mai subțire. Am ascultat-o. Ultimul cuvânt îl are fiica mea”, a precizat într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Despre Alexandru Dumitrescu s-a scris in trecut ca este „copilul abandonat” al lui Jean

Cunoaștem că Alexandru este fiul manelistului dintr-o relație din tinerețe. Când s-a aflat public acest detaliu, presa s-a referit la el ca fiind „copilul abandonat” al lui Jean, iar Sabrina ar fi fost singura care a primit iubirea, afecțiunea și protecția tatălui său.

Jean de la Craiova nu s-a ocupat de creșterea lui Alexandru, dar au păstrat legătura la început. Tânărul nu a beneficiat de avantajele de a avea un tată cunoscut, s-a întreținut singur și acum și-a întemeiat propria familie, iar multă vreme a lucrat ca ospătar. Bunicul, Jean de la Craiova, a fost invitat și a acceptat invitația de a fi părtaș la botezul nepoatei sale.

„A fost o relatie acum 28 de ani. Imi pare foarte rau, mi-aș dori să se faca bine si să aud ca este sănătoasă. Este mama băiatului meu și sincer îmi pare rău să aud asta (mama lui Alex era bolnavă, n.r.). Eram adolescenți. Eram micuți. Eu am păstrat legătura doar cu băiatul. Este mama copilului meu, ne-am mai întâlnit la botezul nepoatei. Ea era într-un colț cu familia. Nu am schimbat priviri sau vorbe”, a declarat Jean cu câțiva ani în urmă.

Jean de la Craiova, reacţie fabuloasă la glumele legate de fiul Andrei Măruţă: „Oamenii seamănă între ei, vă pupă Jean!”

Asemănarea dintre Jean de la Craiova şi fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă a generat un val de comentarii în online, astfel că ambele părţi au fost nevoite să iasă cu dezminţiri şi comentarii pe margiea subiectului.

Totul a pornit de la un colaj cu artistul și David, apărut prima dată de Cronica Cârcotașilor. Glumele au continuat pe tot parcursul anilor, dar Andra și Cătălin Măruță au preferat să nu alimenteze subiectul, dar în acest an, după apariţia Evei în filmul „Tati part time”, subiectul a explodat.

Terminaţi cu prostiile astea, cu Andra copilul, e prea mult, multă istorie. Nu e bine, se supără şi oamenii, voi să fiţi în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamnă între ei (n.r. se abţine să nu rîdă), ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!„.

Jean de la Craiova îşi caută partner/ă pentru America Express

Cântăreţul a dezvăluit că a primit ofertă de a participa la America Express şi a cerut sfatul fanilor în ceaa ce priveşte partenerul. „Prefer să fie partener, ca să nu plecăm doi şi să ne întoarcem trei dacă e parteneră, la nebunia mea„, a spus Jean de la Craiova pe Tik Tok.

Încă din primii ani de viață ai lui David Măruță, oamenii au făcut glume și au spus că seamănă cu Jean de la Craiova. Cătălin și Andra s-au abținut de la comentarii, pentru a nu alimenta subiectul, dar acum, pe fondul scandalului cu Eva, prezentatorul de la Pro TV.

Cătălin Măruță a vorbit despre asemănarea dintre fiul său și Jean 

Deși sunt în lumea showbizului de mulți ani, în ultima perioadă, Cătălin Măruță, Andra, precum și cei doi copii, au mai multă vizibilitate ca niciodată. Totul a pornit după lansarea filmului Tati part-time, în care Eva a avut rol principal.

Rapid, oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care o susțin pe micuță și cei care consideră că a ajuns să joace în comedie prin nepotism și că a luat șansele unor copiii mai talentați de a apărea pe marile ecrane.

Andra, Cătălin Măruță, precum și alte vedete au sărit în apărarea Evei. Prezentatorul de la Pro TV a oferit chiar mai multe lămuriri și a explicat că este vorba despre un proiect privat, la care a contribuit, și că a fost gândit special pentru fiica sa.

Dar mai este un subiect care, deși există de ani buni, acum a luat din nou amploare. Este vorba despre oamenii care spun că David, fiul în vârstă de aproape 13 ani al cuplului, seamănă cu Jean de la Craiova.

Acum, însă, pare că au ajuns la capătul răbdării, iar vedeta Pro TV-ului a răbufnit pe internet. Cătălin Măruță a avut un mesaj clar pentru toți oamenii care spun că David nu ar fi, de fapt, băiatul lui.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii etc.

Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page