Press "Enter" to skip to content

Cum arată astăzi Octomama și cei opt copii ai săi! Au împlinit 14 ani și au sărbătorit ziua de naștere, alături de mama lor eroină

În ianuarie 2009, Nadya Suleman, cunoscută drept Octomama, a uimit o lume întreagă după ce a născut opt copii, astfel ei au devenit primii octupleți supraviețuitori din lume.

a devenit cunoscută în 2009, după ce a devenit mama unor octupleți perfect sănătoși, ea având acasă alți șase copii, potrivit dailymail.co.uk.

Mamă a 14 copii, femeia a arătat cum arată acum cei opt copii ai săi: Nariyah, Isaiah, Maliyah, Jeremiah, Noah, Josiah, Jonah și Makai.

Octupleții au împlinit recent 14 ani

Recent, cei opt copii au împlinit 14 ani, iar mama eroină se mândrește cu ei și postează fotografii pe contul său de socializare.

Nadya Suleman, cunoscută drept Octomama are acum 47 de ani și este o mamă singură. Cu toate acestea, femeia a reușit să le ofere copiilor săi tot ce au nevoie și are grijă să nu le lipsească nimic.

De ziua lor, copiii au avut parte de o zi specială, s-au distrat, au mâncat pizza, iar apoi au luat lecții de karting, prin care au descoperit plăcerea de a conduce.

În imagini, copiii sunt foarte fericiți alături de mama lor eroină.

Născută în California, Nadya a conceput ocupleţii prin fertilizare in vitro, la fel s-a întâmplat şi cu ceilalţi șase copii ai ei.

Femeia a început tratamente în 1997 când avea 21 de ani.

În 2001, Nadya a născut primul fiu, iar în 2002 prima fiică. Ea a continuat să facă fertilizări in vitro care au dus la alte trei sarcini. Astfel a ajuns să aibă șase copii (patru fii și două fiice). Ulterior, femeia a rămas însărcinată cu octupleți, fiind primii care au supraviețuit.

Mama eroină îi crește pe cei 14 copii într-o casă cu trei dormitoare din Orange Country, California.

„Cuvintele nu pot exprima cât de recunoscătoare pot fi pentru că sunt mama voastră. Cu toții mi-ați binecuvântat viața enorm și îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru că a avut încredere în mine că vă pot îngriji, că vă pot construi o viață și că vă pot influența pe toți, Fiecare dintre voi posedă caracteristici rare și unice”, a spus Nadya Suleman.

Femeia spunea în decemebrie 2018 că nu a adus pe lume 14 copii în mod intenționat. Ea a povestit că medicul o  anunțase că va rămâne însărcinată cu gemeni, în schimb a avut octupleți. Din cauza acestei erori, dr. Michael Kamrava, medicul care s-a ocupat de fertilizarea in vitro și-a pierdut licența medicală și s-a mutat din Statele Unite.

„Mi-a spus că am pierdut șase embrioni, a spus că au fost expulzați din mine și de aceea a vrut să implanteze alți șase”, declara atunci femeia pentru The New York Times.

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, Nadya a spus că nu vrea să păstreze niciun secret față de cei 14 copii ai săi: „Vorbim despre orice”, a spus ea.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page