Press "Enter" to skip to content

Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a schimbat forma buzelor cu acid hialuronic. Diva sexy a arătat tuturor rezultatul: „Sunt foarte mulțumită” / FOTO

Bianca Drăgușanu a făcut ieri o vizită la salonul medicului estetician, unde și-a schimbat forma buzelor cu acid hialuronic, asta după ce în mai multe ședințe anterioare l-a topit. Iată cum arată acum diva sexy! Blodina a arătat tuturor rezultatul de care este tare mândră!

  • Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut după vizta la medicul estetician!
  • Cum arată buzele blondinei acum

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atunci când vine vorba de operații și intervenții estetice, Bianca Drăgușanu nu spune niciodată nu, drept urmare fiind chiar corpul său „tunat”!

Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a schimbat forma buzelor cu acid hialuronic

Ei bine, dacă aseară frumoasa vedetă s-a afișat direct din clinică, în cabinetul medicului estetician, gata de noi intervenții, astăzi, dis-de-dimineață le-a arătat tuturor fanilor rezultatul. Bianca Drăgușanu a avut grijă să bifeze mai multe lucruri, însă cel mai important aspect era cel legat de buzele ei.

Sătulă să-și mai depășească conturul buzelor cu rujuri, după ce și-a topit acidul din buze, așa cum chiar ea a mărturisit în cadrul unei emisiuni, vedeta și-a schimbat forma și le-a făcut mult mai voluminoase decât cele de până acum.

„M-am trezit atât de bine astăzi, cred că mi se trage de la botox-ul de ieri. Mi-am făcut buzele, dar tot mai fac. O să merg să le refac, mari așa cum am stabilit cu ea de la început. Vreau să continui și cu mezoterapie. Sunt multe intervenții de care am nevoie.”, le-a povestit Bianca Drgușanu fanilor de pe Instagram

Bianca Drăgușanu nu vrea să se oprească aici

Știm cu toții că Bianca Drăgușanu s-a transformat total și și-a făcut o mulțime de operații estetice, însă cu toate astea vedeta nu se oprește aici și este gata oricând de o nouă intervenție care să o pună în valoare.

Fanii au fost cu adevărat uimiți de schimbarea de acum și au ținut să o complimenteze, însă printre aceștia și-au făcut simțită prezența și haterii, care au acuzat-o că este mult prea mult. Ei bine, diva sexy nu bagă în seamă gurile rele și își vede de viața ei, astfel că nu ține cont de cei care o crtică și-i aduc numeroase injurii.

„Operațiile estetice sunt încă un subiect controversat, dar pe mine nu mă interesează. Eu am trecut pe tot parcursul anilor prin foarte multe exeriențe în domeniul acesta. Eu sunt foarte pretențioasă. Vreu buze mari și mereu să arăt bine. Sunt foarte documentată în acest domeniu.”, le-a mai explicat Bianca Drăgușanu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page