Press "Enter" to skip to content

Cum arată casa Mirabelei Dauer. Vila de 180 de metri pătrați din județul Ilfov este foarte cochetă, iar grădina, un colț de Rai autentic

Mirabela Dauer locuiește într-o vilă de 180 mp, în comuna Roșu, județul Ilfov. Grădina casei este un veritabil colț de Rai. Proprietatea a costat aproximativ 200.000 de euro.

Cum arată casa Mirabelei Dauer. La 77 de ani, Mirabela Dauer duce o viață tihnită, departe de agitația Capitalei, unde a locuit vreme îndelungată. A renunțat, însă, la casa din București, iar cu banii obținuți din vânzarea ei și-a achiziționat această proprietate.

Casa din Roșu este cochetă și primitoare, iar ușile ei sunt mereu deschise pentru prietenii Mirabelei. A cumpărat-o în anul 2011 la roșu și a primit ajutor financiar din partea prietenilor ca să o finalizeze.

Casa cealaltă mi-a adus numai nefericire. Am încercat la toate băncile să îmi dea bani. Nu mi-au aprobat creditul pentru că eram bătrână şi credeau că mor. Prietenii mei au văzut. Când m-am întors din America, în aprilie, am avut o surpriză. Eu dădusem un avans la o căsuţă tot aici, l-am pierdut. Era o construcţie aici. Ei au cumpărat terenul şi au construit parterul. Asta a fost visul meu să am o căsuţă. (….) Am foarte mulţi pitici, mereu cumpăr”, a declarat cântăreața, în urmă cu câțiva ani, în emisiunea „Agentul VIP”, de la Antena Stars.

Cum arată casa Mirabelei Dauer

La parter, locuința are o sufragerie, o bucătărie, o baie și o terasă închisă. La etaj, se găsesc două dormitoare, un dressing și un birou.

Livingul a fost amenajat în alb și albastru, iar spațiul a fost mobilat cu o canapea bej și măsuțe. Casa artistei este dotată cu o terasă închisă, dar și o grădină spațioasă, unde a plantat flori, arbuști și copaci.

Casa cealaltă mi-a adus numai nefericire. Am încercat la toate băncile să îmi dea bani. Nu mi-au aprobat creditul pentru că eram bătrână şi credeau că mor. Prietenii mei au văzut. Când m-am întors din America, în aprilie, am avut o surpriză. Eu dădusem un avans la o căsuţă tot aici, l-am pierdut. Era o construcţie aici. Ei au cumpărat terenul şi au construit parterul. Asta a fost visul meu să am o căsuţă. (….) Am foarte mulţi pitici, mereu cumpăr„, povestea cântăreața, în urmă cu câțiva ani, în urmă în emisiunea „Agentul VIP”.

Mirabela Dauer e mândră de grădina ei

Vara, când totul este verde, grădina Mirabelei este un colț de Rai autentic. Este plină de flori, iar printre flori răsar tot felul de statuete.

Acesta este crinul meu portocaliu. Este de la Mihai Constantinescu. E superb, îl am din 2019 și l-am înmulțit în toată grădina. Florile mele sunt frumoase și înfloresc așa tot timpul pentru că eu vorbesc cu ele, am grijă de ele„, a mărturisit Mirabela Dauer, conform unica.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page