Press "Enter" to skip to content

Cum arată femeia care l-a făcut pe Liviu Vârciu tată pentru prima oară. E de o frumusețe rară

În trecut, Liviu Vârciu a trăit o frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat o fetiță care acum este o o adevărată domnișoară. Puțini sunt cei care știu că înainte de căsnicia cu Adelina Pestrițu, Vârciu a avut o relație cu o femeie originară din Arad. Ramona Teiceanu se numește femeia care l-a făcut pe Vârciu tată pentru prima oară.

Ea este femeia care l-a făcut pe Vârciu tată pentru prima oară

Ramona Teiceanu a rămas însărcinată pe când avea 22 de ani, iar Liviu era cu un an mai mic decât ea. Tânăra a decis să păstreze sarcina, chiar dacă nu după mult timp cei doi avea să se despartă. Ramona, pe care prietenii o alintau Ami, este o femeie care dintotdeauna a iubit discreția.

Prima femeie care l-a făcut tată pe Liviu Vârciu avea o carieră în modelling la care a trebuit să renunțe pentru a se ocupa de copil. Toate sacrificiile mamei au fost de folos pentru Carmina, fiica Ramonei și a lui Liviu.

Acum fata are 19 ani și este de o frumusețe răpitoare. Carmina îi seamănă leit mamei sale care, la vârsta de 41 de ani, arată incredibil. De altfel, fata lui Liviu Vârciu este mândră foc de mama ei și arată asta cu orice ocazie. Carmina și mama ei seamănă ca două picături de apă.

Carmina are o relație foarte frumoasă cu mama ei

De fiecare dată când fata lui Liviu Vârciu postează pe rețelele de socializare poze sau filmări cu mama ei, internauții nu contenesc cu laude la adresa celor două. Cu adevărat ele seamănă foarte bine, de parcă ar fi surori. Mama Carminei. La cei 41 de ani ai săi, Ramona are un corp de invidiat, iar chipul i-a rămas neschimbat de pe vremea când făcea modelling.

Chiar ai cea mai frumoasă mamă!/Sunteți superbe amândouă!/ Voi vedeți cât de frumoasă este mama ei?/ Să te bucuri de ea mulți ani! Să o faci fericită/ Minunate amândouă!, acestea sunt câteva dintre comentariile care apar la pozele cu Carmina și mama ei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page