Press "Enter" to skip to content

Cum arată Loredana Groza fără machiaj și fără filtre, la 52 de ani

Cum arată Loredana Groza fără machiaj. La 52 de ani, Loredana Groza surprinde plăcut la fiecare apariție, iar fotografiile ei din social media stârnesc în egală măsură admirația și invidia doamenlor și domnișoarelor, chiar și mult mai tinere. Iată cum arată, de fapt, artista, fără machiaj și fără filtrele de Instagram.

Cu siguranță nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum arată Loredana Groza fără machiaj și fără filtrele de pe Instagram, de care azi se folosesc toate vedetele și nu numai. Surprinsă recent de internauți în timp ce se întorcea de la Londra, artista arăta puțin diferit de imaginile pe care le postează în social media.

Cum arată Loredana Groza fără machiaj și fără filtre, la 52 de ani

De mai bine de 30 de ani pe scenă, Loredana Groza s-a reinventat mereu și are grijă în permanență de imaginea ei. Așa cum dezvăluia și ea, asta necesită însă multe restricții alimentare și, nu în ultimul rând, mult sport. Chiar dacă a fost acuzată că-și truchează pozele de pe Instagram, micul ecran nu minte, așadar se poate vedea cu ochiul liber că Loredana arată foarte bine. Iar dacă la asta adăugăm și faptul că imaginea TV adaugă 5 kilograme, artista are un trup perfect.

E adevărat, de multe ori machiajul face diferența, iar de asta s-au convins cei care au întâlnit-o, recent, în aeroport, pe vedetă, care se întorcea de la Londra. Îmbrăcată sport, nemachiată și, evident, obosită, Loredana nu semăna cu imaginea ei din social media, notează evz.ro.

Loredana: „Nu am nicio operație estetică”

Cum arată Loredana Groza fără machiaj. Deși a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă a apelat la chirurgul estetician, Loredana Groza nu a recunoscut niciodată. De altfel, după ce a fost criticată pentru că ar avea operații estetice, Loredana Groza a oferit un interviu în cadrul căruia a negat aceste afirmații. Artista susține că nu are nici măcar o intervenție.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor’, a povestit Loredana la Antena 1.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page