Press "Enter" to skip to content

Cum arată Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani. Cântăreața de muzică populară s-a pozat pe o plajă din Miami

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România. Cântăreața, în vârstă de 66 de ani, este mereu cu zâmbetul pe buze! Pe rețelele de socializare, artista a postat o serie de imagini în care apare în costum de baie, pe o plajă din Miami.

Maria Dragomiroiu este o cântăreață de muzică populară extrem de apreciată de români. Artista, în vârstă de 66 de ani, i-a uimit pe urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, după ce a postat o serie de imagini, îmbrăcată în costum de baie, pe o plajă din Miami. Naturală și extrem de zâmbitoare, Maria Dragomiroiu s-a fotografiat într-un cadru de vară.

Artista a primit numeroase complimente în secțiunea de comentarii, de pe Facebook: „Sunteți o femeie foarte frumoasă! Vă pupăm, să aveți o vacanță frumoasă!?””Gura lumii o astupă doar pământul. Nu mai fiți răi și invidioși. Cântati și voi ca doamna Maria Dragomiroiu și o să vă permiteți să faceți concedii în toată lumea. Respectați cântăreții de valoare ai României și lăsați răutățile”, ”Doamne, nu pot să cred cât de bine arătați!”.

Cât de lung este părul Mariei Dragomiroiu

Vocea de aur și, în special, părul lung au ajutat-o să ajungă în top. Maria Dragomiroiu ține foarte mult la podoaba capilară care are o lungime de aproximativ un metru.

Pe mine nu mă interesează lungimea părului, îl am cam de un metru, ci să mă simt eu confortabil şi să îmi stea bine. Îl spăl cu şampon, îi pun balsam, după care îl pun într-un prosop şi îl usuc. Primăvara, timp de trei luni, iau magneziu. Părul îl spăl o dată pe săptămână, nu mai rar”, a mărturisit  Maria Dragomiroiu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page