Press "Enter" to skip to content

Cum s-a vindecat de cancer Carmen Șerban

Cum s-a vindecat de cancer Carmen Șerban: „Medicii m-au trimis la biserică”. Îndrăgita cântăreață povestește cum s-a vindecat și prin ce calvar a trecut.Carmen Șerban a fost diagnosticată, în urmă ceva vreme, cu o formă de cancer. Artista spune că medicii care i-au descoperit boala nu au tratat-o, ci au trimis-o la biserică.

Firește că acest lucru a surprins-o, neînțelegând de ce aceștia nu-i iau banii. Medicii i-au monitorizat progresele pe care vedeta le făcea după vizitele la biserică, iar aceste drumuri, susține ea, au făcut ca tumora să regreseze de la 12 mm la 0!

„Acum mulți ani am fost depistată cu cancer. Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis ‘Ce mă trimit la biserica când îmi pot lua banii și să mă vindece’.

Doar că ei știau că nu mă pot vindeca, și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință.

Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat. Și a fost rezultatul corect.”, a declarat Carmen Șerban, pentru Antena Stars.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page