Press "Enter" to skip to content

Cum să îți dezgheți parbrizul în doar câteva secunde. Este metoda pe care ar trebui să o știe toți șoferii

În această perioadă a anului, majoritatea județelor din România sunt înzăpezite, iar șoferii se sperie atunci când văd că trebuie zilnic să curețe mașinile și să aibă mare grijă la cum dau gheața jos de pe parbriz. Ei bine, noi îți vom prezenta cum să dezgheți parbrizul mașinii în doar câteva secunde. Este o metodă pe care ar trebui să o știe toți șoferii. Iată cum trebuie să procedezi!

  • Cum să îți dezgheți parbrizul în doar câteva secunde
  • O metodă simplă pe care ar trebui să o știe toți șoferii

Parbrizul mașinii sau geamurile înghețate dau mari bătăi de cap șoferilor în această perioadă, iar ei nu știu la ce soluții să mai apeleze ca să le dezghețe rapid, fără să stea prea mult și să le înghețe mâinile. Cum poți să dezgheți parbrizul mașinii în doar câteva secunde. Metoda simplă care te va ajuta de fiecare dată!

Cum să îți dezgheți parbrizul în doar câteva secunde

Tot ce trebuie să faci ca să dezgheți parbrizul mașinii în doar câteva secunde este să amesteci o treime din apă cu două treimi din alcool medicinal. Apa pe care o pui în acest amestec nu trebuie să fie fierbinte, ci trebuie să fie ori la temperatura camerei, ori călduță.

Pune soluția obținută într-un recipient cu pulverizator, apoi pulverizează pe toată porțiunea parbrizului, dar și pe celelalte geamuri ale mașinii. Pentru acest truc nu vei mai avea nevoie de racletă, deoarece vei observa cum gheața se topește imediat.

De ce să nu torni apă fierbinte pe parbrizul înghețat al mașinii

Mulți șoferi obișnuiesc să deghețe parbrizul mașinii cu apă fierbinte, însă fac o mare greșeală. Parbrizul mașinii nu ar trebui să fie dezghețat niciodată cu apă fierbinte sau clocotită, deoarece nu vei face altceva decât să-l spargi.

Poate că nu vei observa chiar atunci că l-ai spart, însă la scurt timp îți vei da seama. Chiar și dacă e o mică spărtură, aceasta s-ar putea întinde și din această cauză vei fi nevoit să schimbi tot pabrizul mașinii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page