Press "Enter" to skip to content

Cum va fi vremea de Paște. Meteorologii au actualizat prognoza meteo

Meteorologii prognozează temperaturi mai scăzute decât în mod obișnuit în această perioadă în cea mai mare parte a țării, împreună cu ploi în săptămâna următoare.

Ulterior, inclusiv în primele trei săptămâni din mai, temperaturile și cantitățile de precipitații se vor situa la nivelul celor obișnuite în acest interval.

Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă

În perioada 22.04.2024 – 29.04.2024, cu excepția extremității de sud-est a țării, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, cu accent în zona Carpaților Meridionali și în zona sub-montană din regiunile sudice.

În săptămâna 29.04.2024 – 06.05.2024

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, iar regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

În perioadele ulterioare, respectiv 06.05.2024 – 13.05.2024 și 13.05.2024 – 20.05.2024, mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acele săptămâni, pe întreg teritoriul României, iar regimul pluviometric estimat va fi în general apropiat de cel normal, în cea mai mare parte a țării.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page