Press "Enter" to skip to content

Cutremur cu magnitudine aproape 4. În ce oraşe s-a simţit

Un cutremur cu magnitudinea 4,1 grade pe Richter s-a produs luni pe insula Sao Miguel, din arhipelagul lusitan Azore. Un altul, de 3.7, a avut loc în Grecia.

Un cutremur cu magnitudinea de 3.7 s-a produs, luni, în Grecia, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Fizica Pământului (INFP).

În ziua de 18 Aprilie 2022, la ora 03:37:04 (ora locală a României), s-a produs în Grecia un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 10km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 31km NV de Patra, 194km V de Piraeus, 200km V de Athens, 270km SV de Thessaloniki.

Cutremur de 4,1 grade în Insulele Azore

Un cutremur cu magnitudinea 4,1 grade pe Richter s-a produs luni pe insula Sao Miguel, din arhipelagul lusitan Azore, care se confruntă cu o criză seismică, după ce mica insulă Sao Jorge a fost afectată în ultimele trei săptămâni de 29.000 mici cutremure, relatează WFE.

Potrivit Centrului de Informare şi Supraveghere Seismo-Vulcanică din Azore (CIVISA), cutremurul produs luni, unul dintre cele mai intense raportate în regiune de la declanşarea crizei seismice, a avut epicentrul situat la 35 de kilometri sud-est de cartierul Agua Retorta din Sao Miguel.

Aflată la o distanţă de 350 de kilometri, insula Sao Jorge şi-a menţinut activitatea seismică cu alte 7 mişcări telurice de între 2,0 şi 3,3 grade pe Richter în ultimele ore, potrivit Agerpres.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page