Press "Enter" to skip to content

Dana Budeanu a încins mințile bărbaților. Ipostazele în care s-a lăsat fotografiată a stârnit o groază de controverse..Puțini sunt cei care au văzut-o în astfel de ipostaze

Vedeta a postat mai multe imagini în care apărea în lenjerie intimă și în cizme lungi, chiar pe canapea.

Fanii acesteia au reacționat imediat și au apreciat poastarea făcută de vedetă.

Fiind foarte activă pe conturile de socializare, Danei îi place să își țină la curent fanii prin intermediul postărilor pe care le face. De această data însă a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată.

Dana Budeanu în ipostaze incediare pe Instagram

Dana Budeanu este adepta shooting-urilor foto și nu ezită să își afișeze cele mai frumoase forme ale corpului. De curând, aceasta a postat o serie de imagini greu de trecut neobservate.

Designerul s-a lăsat fotografiată în cele mai neașteptate ipostaze de până acum, pe canapea. Totodată, aceasta a apelat și la ținute în care foarte puțini au avut ocazia să o vadă.


Lenjeria intimă, cămașa albă și cizmele lungi pe care le-a purtat i-au scos în evidență atuurile fizice, în mod special picioarele subțiri, talia de invidiat și superbele trăsături ale feței.

Machiajul discret, coafura spectaculoasă și bijuteriile scumpe au jucat un rol important în pictorialul său. De asemenea, pozițiile în care a fost surprinsă îi oferă un strop de senzualitate cu care a pus pe jar publicul masculin.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page