Press "Enter" to skip to content

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au făcut casă la țară. Cum arată gospodăria de care se ocupă

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au ales să schimbe peisajul. Cei doi se așază în rândul vedetelor care au dat confortul din Capitală pentru liniștea de la țară.  

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au ridicat o casă la țară, mai precis în Moșteni- Greci, județul Argeș, iar atunci când proiectele pe care le au nu necesită prezența lor în București, cele două vedete se refugiază în colțul lor de lume.

Dana Nălbaru:”Viața e frumoasă cu familie, prieteni și…fructe proaspete din livadă”

Au pom fructiferi, vecini gata să ajute și se bucură de o atmosferă de basm. Acum, artista a făcut pentru prima oară gem de prune.

“Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta, așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase.

O să dau la schimb mere, căci din acelea avem multe. Domnul Dan a făcut focul, eu mestec din când în când în tuciul plin cu prune, și Anda Filip mi-a făcut o cafea. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și…fructe proaspete din livada”, mărturisește Dana Nălbaru, pe o rețea de socializare.

Dragoș Bucur povestește cum arată viața la țară într-un vlog. „M-am hotărât să mă fac ţăran – influenţăran”, își începe el pledoaria.

Dragoş Bucur visa de mult la un loc în care să îşi găsească liniştea, să îşi poată încărca bateriile şi să poată trăi în completă armonie cu natura. De asemenea, voia şi un mediu sigur, în care copiii lui să se dezvolte armonios.

Ideea vlogului Rurality Show a venit din dorinţa de a arăta oamenilor care sunt provocările prin care trebuie să treacă cei care vor să facă tranziţia de la rural la urban şi soluţiile tehnologice sustenabile la care pot apela oamenii pentru a avea un trai modern.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page