Press "Enter" to skip to content

De ce a ajuns la divorț, de fapt, Carmen Tănase. Lucrurile de care se temea actrița cel mai mult, în căsnicie: „Poți să nu te mai epilezi”

Carmen Tănase și Victor Parhon au fost căsătoriți 11 ani.

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta a ajuns în pragul divorțului cu soțul ei, Victor Parhon din cauza unor neînțelegeri pe care mulți nu le cunoșteau.

Carmen Tănase și Victor Parhon au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care a reieșit Tudor, singurul copil al cuplului. Deși Victor era cu 17 ani mai mare decât actrița, nu a fost o problemă pentru niciunul dintre ei. S-au căsătorit în 1989, când vedeta avea 28 de ani, la un an distanță după nașterea fiului lor. Deși, totul a fost pe nepregătite, cei doi au mers la starea civilă și s-au căsătorit, urmând ca o cununie religioasă să o facă la sfârșitul vieții.

Carmen Tănase a mărturisit în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai că ea și soțul ei nu se mai înțelegeau și se certau de față cu copilul lor. Aceștia au preferat să rămână mai bine prieteni.

„Din păcate, atunci actul acela îți oferea un confort. Lucrurile erau sigure. E femeia ta, e bărbatul tău, de acum poți să nu te epilezi, să stai în maieu…n-am suportat niciodată asta, obișnuința asta. În clipa în care am început să ne râcâim, erau discuții și în fața copilului. I-am zis să rămânem așa, prieteni, fiecare cu treaba lui.”, a declarat Carmen Tănase, în emisiunea prezentată de Denise Rifai. 

Carmen Tănase a rămas văduvă

În anul 2000 Victor Parhon a decedat din cauza cancerului, iar Carmen Tănase a preferat să se axeze pe carieră și pe creșterea lui Tudor, fiul celor doi în loc să se recăsătorească. Actrița l-a considerat pe partenerul ei mai mult decât un soț, ci și tată și prieten, dar legătura dintre cei doi a fost una specială, până au apărut neînțelegerile.

„Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutăm foarte mult, ne completăm în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l «tată». Se amuza. L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti.

El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia.”, a declarat Carmen Tănase în presă în urmă cu ceva timp.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page