Press "Enter" to skip to content

De ce a murit, de fapt, sportiva Andreea Rabciuc, dispărută în Italia din 2022. Detaliile ieșite la iveală în urma analizelor asupra trupului neînsuflețit al fetei

Andreea Rabciuc a dispărut fără urmă acum doi ani, rămășițele ei fiind găsite în urmă cu o săptămână într-o fermă abandonată din Italia.

Andreea Rabciuc a dispărut în urmă cu doi ani de zile, iar săptămâna trecută anchetatorii i-au găsit trupul neînsuflețit într-o fermă abandonată din Italia. Acum, se pare că autoritățile sunt tot mai aproape de aflarea adevărului și iau în calcul o ipoteză șocantă în privința morții sportivei.

Osemintele găsite în ferma abandonată din Italia, situată foarte aproape de locul unde Andreea Rabciuc a fost văzută pentru ultima dată în urmă cu doi ani, au fost analizate de medicii legiști.

În urma expertizei, anchetatorii au descoperit că tânăra ar fi avut mai multe oase rupte, iar craniul ar fi fost găsit într-o poziție care îi fac pe aceștia să se gândească la o posibilă crimă sau chiar sinucidere.

În urma descoperirii acestor detalii, anchetatorii au ajuns la concluzia că Andreea Rabciuc ar fi căzut de la înălțime, aceasta fiind și posibila cauză a morții sale. Autoritățile exclud varianta unui accident și continuă cercetările pentru a afla dacă Andreea și-a pierdut viața în acel loc sau dacă osemintele ei au fost aduse acolo.

Lângă trupul neînsuflețit al Andreei, a fost găsită o eșarfă de culoare galbenă, care va fi supusă unei expertize în perioada următoare pentru a determina urmele de ADN ale persoanelor care ar fi atuns-o, anchetatorii considerând că aceasta ar putea fi arma crimei. În preajma locului unde a fost găsit cadavrul, pe o balustradă, a fost descoperit un mesaj misterios, care va fi analizat de anchetatori pentru a constata dacă cea care l-a scris a fost chiar tânăra găsită fără suflare.

Principalul suspect în cazul morții româncei este chiar iubitul ei, Simone Gresti. În seara în care a dispărut, aceasta participase la o petrecere alături de partenerul ei și câțiva prieteni, eveniment în cadrul căruia Andreea și Simone s-au certat. Ulterior, tânăra a părăsit locația, iar de atunci nimeni nu i-a mai dat de urmă.

Simone Gresti este acuzat de omor din culpă, iar autoritățile au descooperit asupra telefonului Andreei, pe care i l-au confiscat. Bărbatul se declară nevinovat.

„Au fost mai întâi câteva insulte, apoi mai multe. Andreea suferea în tăcere toate aceste lucruri, dar s-a umplut paharul şi a vrut să plece. Era lucidă, dar era şi foarte furioasă”, a povestit prietenul Andreei despre seara în care tânăra s-ar fi certat cu iubitul și ar fi plecat, singură, pe stradă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page