Press "Enter" to skip to content

De ce a murit mama Laurei Cosoi! Apropiații, șocați de decesul femeii! Care era starea ei de sănătate în ultima perioadă: ”Era o doamnă în adevăratul sens al cuvântului”

La numai trei ani de la moartea tatălui ei, Laura Cosoi mai are parte de o pierdere imensă. Astăzi, mama actriței a încetat din viață fulgerător, iar anunțul trist a fost făcut chiar de către vedetă. Apropiații familiei fac declarații, în exclusivitate pentru Spynews.ro, și ne spun și ce s-a întâmplat, de fapt. În ce stare se afla Ligia Cosoi în ultima perioadă.

  • Laura Cosoi și-a pierdut mama
  • Ligia Cosoi a încetat din viață
  • Care e cauza morții

După ce în urmă cu trei ani de zile Laura Cosoi și-a condus tatăl pe ultimul drum după ce bărbatul s-a infectat cu COVID-19, acum din păcate actrița mai are parte de încă o pierdere imensă. Astăzi, cunoscuta vedetă a anunțat pe paginile ei de socializare că mama ei a încetat din viață, fără a dat însă mai multe detalii despre ce s-a întâmplat.

Actrița trece prin clipe extrem de grele și momentan nu a povestit fanilor despre vestea șocantă pe care a dat-o, însă reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu apropiații Ligiei Cosoi, mama Laurei Cosoi, care ne-au oferit mai multe informații despre aceasta.

Din ce cauză a murit mama Laurei Cosoi! Apropiații, șocați de vestea tristă

Se pare că, după ce în anul 2021 femeia câștige lupta cu o boală nemiloasă, cancerul de col uterin, această boală ar fi recidiviat de puțin timp, ceea ce dus într-un final la deznodământul tragic. Cântăreața Dya, cea care a colaborat ani de zile cu Ligia Cosoi pe partea de mișcare scenică, spune că mama Laurei Cosoi era o femeie în adevăratul sens al cuvântului, un om cu totul special.

”Noi am fost foarte apropiate, am lucrat foarte mult încă de la debutul meu în ceea ce privea toate coregrafiile pieselor pe care le lucram. E adevărat că a avut ceva probleme de sănătate, iar ulterior auzisem că ar fi recidivat acele probleme. E o veste șocantă pentru tot ceea ce înseamnă cultură, artă în general, doamna Ligia a fost și conferențiar univeristar la Univeristatea de Arte ”George Enescu” din Iași, eu sunt ieșeancă, mă leagă foarte multe amintiri, vorbesc așa cu un nod în gât, m-a devastat această veste, am văzut la Laura, am văzut postarea ei și ulterior multe colege de breaslă ne-am anunțat una pe cealaltă”, a spus Dya pentru Spynews.ro, în exclusivitate.

Interpretă are numai cuvinte de laudă la adresa mamei Laurei Cosoi, care astăzi a pierdut lupta cu boala nemiloasă. Dya susține că Ligia Cosoi i-a fost aproape în cele mai importante momente din viață și tot timpul a avut o mulțime de lucruri de învățat de la ea.

”E un șoc dat fiind faptul că ne-au legat foarte, foarte multe amintiri, ea s-a ocupat îndeaproape de tot ceea ce a însemnat partea de mișcare scenică, coregrafii, la dansul mirilor la nunta mea ea l-a creat, în cea mai frumoasă zi a mea și a soțului meu, la Eurovision când am fost cu Lucian Colareza ea s-a ocupat de mișcarea scenică a piesei, e devastator, nu pot să mă gândesc la Laura și la Alina, cele două fete ale doamnei. Mă bucură faptul că Alina este cea care o urmează în ceea ce privește partea de mișcare scenică, amândouă fetele sunt de fapt în acest domeniu frumos al artei, cu siguranță o să-i cinstească memoria”, a mai zis cântăreața.

Ultima oară când a vorbit cu mama Laurei Cosoi a fost în urmă cu aproape doi ani, însă în tot acest timp au avut noroc să se mai vadă prin intermediul rețelelor de socializare. Dya mărturisește că Ligia Cosoi era o femeie cum rar a întâlnit și tot timpul a avut parte de ajutorul și sprijinul acesteia, în carieră și nu numai.

”Cred că ultima oară ne-am văzut în 2021 sau 2022, n-am mai vorbit de atunci, noroc cu rețelele de socializare, dar tot timpul m-a sprijinit, mi-a fost alături, foarte puține femei pe care le cunosc o pot egala în ceea ce privește prestanța și eleganța pe care doamna Ligia a avut-o. Doamna acesta e o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, e de neegalat în ceea ce privește postura, să fii o femeie în adevăratul sens al cuvântului, de la ea am învățat foarte, foarte multe”, a mai zis ea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page